“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Tüzelőhöz segítettük azokat, akik ennek nagyon nagy hasznát veszik

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. december 16., szerda 14:48

 

Budapest – Több mint hétmillió forint értékű, korábban lefoglalt raklapot sikerült tüzelő formájában eljuttatnia a rászorulókhoz a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatóságának.  


Egy budapesti székhelyű cég a telephelyén a jogosult engedélye nélkül raklapokat javított, melyekre a nemzetközi védjegyoltalom alatt álló EUR és a közösségi védjegyoltalom alatt álló UIC jelzést helyezett el. A raklapok javítására a cégnek nem volt engedélye, a besütő eszközök eltértek a valódi védjegytől, ezért a NAV a 7206 EUR és UIC márkajelzéssel ellátott raklapot, valamint 750 tőkefát iparjogvédelmi jogok megsértése miatt lefoglalta, majd a bíróság elkobozta azokat és a megsemmisítésüket rendelte el. A NAV a raklapokat átadta a Karitatív Tanácson keresztül a Baptista Szeretetszolgálatnak, a segélyszervezet elvégezte a „márkátlanítást”, majd az adományozási igazgatóság három különböző település rászorulóihoz szállította el, akik az elmúlt napokban így jutottak tüzelőhöz a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszaújvárosban, a Bács-Kiskun megyei Miskén és a Pest megyei Tatárszentgyörgyön. A felhasznált raklapok értéke 7 millió 281 ezer forint volt.     

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Munkatársakat keresünk a tavaly megnyílt Családok Átmeneti Otthonába

Budapest - A Baptista Integrációs Központ (BIK), elsősorban teljes állású munkatársakat, szakgondozót és gondozót keres XV. kerületi, kétszer 40 férőhelyes, nyáron megnyílt új családok átmeneti otthonába.

A 2020-as év fényképekkel elmesélve

A Baptista Szeretetszolgálat idei esztendeje, fényképekkel elmesélve... Íme, ilyen lett a 2020-as albumunk, bár természetesen korántsem teljes az összeállítás.

Számítógépeket kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Penny Market Kft.-től

Budapest, Kiskunlacháza - A Baptista Szeretetszolgálat értékes adományt kapott az ünnepek előtti napokban.

Lap tetejére