“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Donald Trump amerikai elnök egyik tanácsadója volt a vendégünk

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. november 27., szerda 19:15

 

Budapest – Joe Grogan, Donald Trump amerikai elnök belpolitikai tanácsadója 2019. november 27-én, szerdán meglátogatta a Baptista Szeretetszolgálat központját, hogy az amerikai és magyarországi erőfeszítésekről egyeztessen az emberkereskedelem elleni küzdelem kapcsán.

 

Trump elnök és Ivanka Trump kiemelt területnek tartja a modernkori rabszolgaság témáját bel- és külföldön is. Az USA-ban elsősorban a gyermekek megmentése ütközik nehézségekbe, a szükséges reformok összetettek, de Trump elnök szereti a komplex kihívásokat. Gál Dávid a Baptista Szeretetszolgálat munkáját mutatta be az elnöki tanácsadónak, külön kitérve az állami feladatok ellátására, a magyar baptisták szociális és közoktatási szerepvállalására. De Coll Ágnes programvezető az emberkereskedelem elleni erőfeszítéseket, az intézményrendszert, és egy megmentett áldozat megrázó történetet mutatta be. Hári Tibor főigazgató beszámolójában a Baptista Szeretetszolgálat egészségügyi munkáját és a különböző területek kölcsönhatását emelte ki Joe Grogannak, az amerikai elnök belpolitikai tanácsadójának. 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Jótékonykodj, ahogy eddig soha! Akció az Auchan áruházakban

A Baptista Szeretetszolgálat és a fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház is támogatható a Auchan Bizalomkártyával. Íme a részletek…

Megköszöntük a támogatást

Budapest - Minap a Premier Kultcaféba vártuk sok szeretettel mindazokat, akik támogatóként, partnerként, munkatársként vagy önkéntesként segítették a Baptista Szeretetszolgálat 2019-es évi Cipősdoboz Akcióját.

Vízkereszt-napi istentisztelet a szigetszentmiklósi baptista gyülekezetnél

Lap tetejére