X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Donald Trump amerikai elnök egyik tanácsadója volt a vendégünk

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. november 27., szerda 19:15

 

Budapest – Joe Grogan, Donald Trump amerikai elnök belpolitikai tanácsadója 2019. november 27-én, szerdán meglátogatta a Baptista Szeretetszolgálat központját, hogy az amerikai és magyarországi erőfeszítésekről egyeztessen az emberkereskedelem elleni küzdelem kapcsán.

 

Trump elnök és Ivanka Trump kiemelt területnek tartja a modernkori rabszolgaság témáját bel- és külföldön is. Az USA-ban elsősorban a gyermekek megmentése ütközik nehézségekbe, a szükséges reformok összetettek, de Trump elnök szereti a komplex kihívásokat. Gál Dávid a Baptista Szeretetszolgálat munkáját mutatta be az elnöki tanácsadónak, külön kitérve az állami feladatok ellátására, a magyar baptisták szociális és közoktatási szerepvállalására. De Coll Ágnes programvezető az emberkereskedelem elleni erőfeszítéseket, az intézményrendszert, és egy megmentett áldozat megrázó történetet mutatta be. Hári Tibor főigazgató beszámolójában a Baptista Szeretetszolgálat egészségügyi munkáját és a különböző területek kölcsönhatását emelte ki Joe Grogannak, az amerikai elnök belpolitikai tanácsadójának. 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére