X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Donald Trump amerikai elnök egyik tanácsadója volt a vendégünk

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. november 27., szerda 19:15

 

Budapest – Joe Grogan, Donald Trump amerikai elnök belpolitikai tanácsadója 2019. november 27-én, szerdán meglátogatta a Baptista Szeretetszolgálat központját, hogy az amerikai és magyarországi erőfeszítésekről egyeztessen az emberkereskedelem elleni küzdelem kapcsán.

 

Trump elnök és Ivanka Trump kiemelt területnek tartja a modernkori rabszolgaság témáját bel- és külföldön is. Az USA-ban elsősorban a gyermekek megmentése ütközik nehézségekbe, a szükséges reformok összetettek, de Trump elnök szereti a komplex kihívásokat. Gál Dávid a Baptista Szeretetszolgálat munkáját mutatta be az elnöki tanácsadónak, külön kitérve az állami feladatok ellátására, a magyar baptisták szociális és közoktatási szerepvállalására. De Coll Ágnes programvezető az emberkereskedelem elleni erőfeszítéseket, az intézményrendszert, és egy megmentett áldozat megrázó történetet mutatta be. Hári Tibor főigazgató beszámolójában a Baptista Szeretetszolgálat egészségügyi munkáját és a különböző területek kölcsönhatását emelte ki Joe Grogannak, az amerikai elnök belpolitikai tanácsadójának. 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Jótékonysági Mikulásnap a Fővárosi Nagycirkuszban és az Óriáskeréknél

Budapest – Mikulásnap alkalmából idén is hátrányos helyzetű gyermekek és nagycsaládok számára szervezett nagyszerű programokat a Baptista Szeretetszolgálat.

Legjobbjainkat köszöntöttük: átadtuk a 2019-es év oktatási és szociális díjait

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban elismerő díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégákat elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. A 2019-es év díjait december 2-án, hétfőn délután adtuk át.

Advent - Elindult a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója

Budapest, 2019. november 29., péntek (MTI) - Pénteken kezdetét vette a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója, amelynek keretében idén több mint hatvanezer doboznyi ajándék összegyűjtését tűzte ki célul a szervezet.

Lap tetejére