“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Donald Trump amerikai elnök egyik tanácsadója volt a vendégünk

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. november 27., szerda 19:15

 

Budapest – Joe Grogan, Donald Trump amerikai elnök belpolitikai tanácsadója 2019. november 27-én, szerdán meglátogatta a Baptista Szeretetszolgálat központját, hogy az amerikai és magyarországi erőfeszítésekről egyeztessen az emberkereskedelem elleni küzdelem kapcsán.

 

Trump elnök és Ivanka Trump kiemelt területnek tartja a modernkori rabszolgaság témáját bel- és külföldön is. Az USA-ban elsősorban a gyermekek megmentése ütközik nehézségekbe, a szükséges reformok összetettek, de Trump elnök szereti a komplex kihívásokat. Gál Dávid a Baptista Szeretetszolgálat munkáját mutatta be az elnöki tanácsadónak, külön kitérve az állami feladatok ellátására, a magyar baptisták szociális és közoktatási szerepvállalására. De Coll Ágnes programvezető az emberkereskedelem elleni erőfeszítéseket, az intézményrendszert, és egy megmentett áldozat megrázó történetet mutatta be. Hári Tibor főigazgató beszámolójában a Baptista Szeretetszolgálat egészségügyi munkáját és a különböző területek kölcsönhatását emelte ki Joe Grogannak, az amerikai elnök belpolitikai tanácsadójának. 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére