X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Tisztítószerekkel segített a Baptista Szeretetszolgálat

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. március 27., péntek 21:15

 

Magy – A minap 480 liter hypo-val és kétszer 5 liter folyékony szappannal támogatta a Baptista Szeretetszolgálat Magy Község Önkormányzatát a koronavírus-járvánnyal szembeni küzdelemben.

A gyorssegélyt Czirják István, a település polgármestere vette át a segélyszervezet településen működő Jelenlét Pontján dolgozó kollégáitól. A tisztítószerekkel a 900 fős település családjait, továbbá közintézményeit segítjük a járvány megfékezésében, és a betegséggel szembeni védekezésben. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település szerepel a „Felzárkózó települések” nevű hosszú távú kormányprogramban, ahol a Baptista Szeretetszolgálat a többi nagy segélyszervezettel közösen, összesen 300 nehéz helyzetű település felzárkózásához nyújt segítséget, ezekben a vészterhes időkben is, amikor az eddigieknél is nagyobb szükség van az összefogásra.

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gépjárműpark kezelése a feladat

Budapest - Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy pályázatot hirdet gépjárműpark kezelő munkatárs munkakör betöltésére.

Munkatársakat keresünk!

A Baptista Szeretetszolgálat mentor munkatársakat keres Budapest, Székely és Tatárszentgyörgy településekre.

Láthatatlan segítők: a 2020-as Jószolgálat-díj nyerteseinek listája

Budapest – Minden eddiginél több jelölt és közönségszavazat érkezett a Jószolgálat-díj 2019/2020-as évadában. A Twickel-Zichy Mária Terézia Közhasznú Alapítvány által már negyedik alkalommal meghirdetett kezdeményezés célja elismerni és minél szélesebb körben megismertetni a szociális szektorban dolgozó szervezeteket és önkéntes segítőket, civil közösségeket.

Lap tetejére