X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Tisztítószerekkel segített a Baptista Szeretetszolgálat

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. március 27., péntek 21:15

 

Magy – A minap 480 liter hypo-val és kétszer 5 liter folyékony szappannal támogatta a Baptista Szeretetszolgálat Magy Község Önkormányzatát a koronavírus-járvánnyal szembeni küzdelemben.

A gyorssegélyt Czirják István, a település polgármestere vette át a segélyszervezet településen működő Jelenlét Pontján dolgozó kollégáitól. A tisztítószerekkel a 900 fős település családjait, továbbá közintézményeit segítjük a járvány megfékezésében, és a betegséggel szembeni védekezésben. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település szerepel a „Felzárkózó települések” nevű hosszú távú kormányprogramban, ahol a Baptista Szeretetszolgálat a többi nagy segélyszervezettel közösen, összesen 300 nehéz helyzetű település felzárkózásához nyújt segítséget, ezekben a vészterhes időkben is, amikor az eddigieknél is nagyobb szükség van az összefogásra.

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére