X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

TEMVI projekt

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 12., hétfő 14:13

A projekt célja, hogy mindkét származási országban (Magyarország, Románia) és a tranzit- és célországokban (Franciaország, Olaszország) működő - különböző, de egymást kiegészítő megbízásokkal és szakértelemmel bíró emberkereskedelem ellen küzdő szervezeteket összefogja. 

A közös elkötelezettség alapján összefogja, hogy együttes erővel kezeljék az emberkereskedelem ügyét: az áldozatok azonosítása, védelme és a segítségnyújtás érdekében, továbbá, hogy a bűnügyi hálózatok felszámolásáért harcoljanak - a szakemberhálózat közös munkája és az orientált emberi jogi szemlélet alapján. Partnerek: Emberi Jogi Központ (vezető partner).

Velencei önkormányzat, Egyenlőség Szociális Kooperáció, Volontarius Társulás, Nuovi Vicini Onlus, La Strada, Der Weg Társulás, Azalea Szociális Egyesület (Olaszország), ALC Egyesület (Franciaország), ADPARE (Románia), Baptista Szeretetszolgálat (Magyarország).KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Gondozók jelentkezését várja a Baptista Integrációs Központ

A Baptista Integrációs Központ szakgondozót, gondozót, családgondozót keres.

Lap tetejére