X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

TEMVI projekt

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 12., hétfő 14:13

A projekt célja, hogy mindkét származási országban (Magyarország, Románia) és a tranzit- és célországokban (Franciaország, Olaszország) működő - különböző, de egymást kiegészítő megbízásokkal és szakértelemmel bíró emberkereskedelem ellen küzdő szervezeteket összefogja. 

A közös elkötelezettség alapján összefogja, hogy együttes erővel kezeljék az emberkereskedelem ügyét: az áldozatok azonosítása, védelme és a segítségnyújtás érdekében, továbbá, hogy a bűnügyi hálózatok felszámolásáért harcoljanak - a szakemberhálózat közös munkája és az orientált emberi jogi szemlélet alapján. Partnerek: Emberi Jogi Központ (vezető partner).

Velencei önkormányzat, Egyenlőség Szociális Kooperáció, Volontarius Társulás, Nuovi Vicini Onlus, La Strada, Der Weg Társulás, Azalea Szociális Egyesület (Olaszország), ALC Egyesület (Franciaország), ADPARE (Románia), Baptista Szeretetszolgálat (Magyarország).KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Lap tetejére