“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

TEMVI projekt

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 12., hétfő 14:13

A projekt célja, hogy mindkét származási országban (Magyarország, Románia) és a tranzit- és célországokban (Franciaország, Olaszország) működő - különböző, de egymást kiegészítő megbízásokkal és szakértelemmel bíró emberkereskedelem ellen küzdő szervezeteket összefogja. 

A közös elkötelezettség alapján összefogja, hogy együttes erővel kezeljék az emberkereskedelem ügyét: az áldozatok azonosítása, védelme és a segítségnyújtás érdekében, továbbá, hogy a bűnügyi hálózatok felszámolásáért harcoljanak - a szakemberhálózat közös munkája és az orientált emberi jogi szemlélet alapján. Partnerek: Emberi Jogi Központ (vezető partner).

Velencei önkormányzat, Egyenlőség Szociális Kooperáció, Volontarius Társulás, Nuovi Vicini Onlus, La Strada, Der Weg Társulás, Azalea Szociális Egyesület (Olaszország), ALC Egyesület (Franciaország), ADPARE (Románia), Baptista Szeretetszolgálat (Magyarország).



KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére