“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Tartalmas tábor keresztény fiataloknak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. augusztus 13., szombat 23:11

 

Augusztus 8-án székelyhídi és nagyhalászi fiatalok találkoztak egymással, akik egy héten át játszottak és sportoltak, kiscsoportos beszélgetéseken vettek részt, de a napok legfontosabb eseménye a közös istentisztelet volt. Első alkalommal szervezte meg ezt a tábort a Baptista Szeretetszolgálat, a munkatársak segítették a programok lebonyolítását. Azok a 12-16 éves diákok, akik lehetőséget kaptak a részvételre, a missziós munkát végző felnőttek javaslatára jutalomként élhették át ezeket a tartalmas napokat. A héten szólt az ifjakhoz mások mellett Révész Szilvia, a Baptista Szeretetszolgálat kommunikációs igazgatója, Gál Dávid nemzetközi igazgató, Révész Balázs kommunikációs munkatárs, Szabó Balázs pedig gospel énekkel kedveskedett. Csütörtökön például a barátság volt a kulcsszó. Egy Haitiből érkezett fiatalembernek a természeti katasztrófára emlékező szavai után Révész Balázs bibliai példákkal, idézetekkel segítette megértetni a fiatalokkal az igaz barátság fontosságát és mélységét, egymás feltétlen tiszteletének jelentőségét, a kitartás, a hűség szépségét. „A jó barátság segít, bátorít és ad, a rossz barátság azonban elvesz tőled, mert irigy. Nem mindegy, milyen hatással vagyunk a másikra”, intette ifjú hallgatóságát Balázs, majd az ifjakat imára buzdította, arra, hogy imáikkal kérjék Jézus barátságát.              

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére