X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Szeretet Üzenete adventi koncert Pécsett, a Baptista Szeretetszolgálat Szociális Intézményben

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. december 12., péntek 16:41

 

 

A “Szeretet Üzenete” immáron második éve indul útjára Budapestről, a Baptista Szeretetszolgálat pécsi Szociális Intézménybe. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársait idén az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 4 pedagógusa, és 17 diákja is elkísérte, hogy egy  adventi műsorral kedveskedjen az intézmény lakóinak, és munkatársainak. A baptista fenntartású iskola magas szinvonalát, és sokszínűségét is bemutató műsorban a növendékek a klasszikus művek mellett modernebb hangvételű darabokat is játszottak.

 

A “Szeretet Üzenete” program a Baptista fenntartású iskolák és Szociális intézmények közötti kapcsolatot kívánja erősíteni. A mintegy 20 oktatási intézmény 800 diákja vállalta, hogy rajzokkal, és kreatív alkotásokkal kedveskednek az intézményeinkben lakó idős embereknek. A program célja, hogy a diákok szociális érzékenységét növeljük, kifejezetten a karácsonyi időszakban, ahol egy ilyen gesztusnak fontos üzenete az ajándékozás mellett, az önzetlenség, és másokkal való törődés kultúrájának építése is. 

 

A műsor után munkatársainkkal meglátogattunk minden itt lakó gondozottat, és személyesen adtuk át ajándékainkat. 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Lap tetejére