X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Szeretet Üzenete adventi koncert Pécsett, a Baptista Szeretetszolgálat Szociális Intézményben

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. december 12., péntek 16:41

 

 

A “Szeretet Üzenete” immáron második éve indul útjára Budapestről, a Baptista Szeretetszolgálat pécsi Szociális Intézménybe. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársait idén az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 4 pedagógusa, és 17 diákja is elkísérte, hogy egy  adventi műsorral kedveskedjen az intézmény lakóinak, és munkatársainak. A baptista fenntartású iskola magas szinvonalát, és sokszínűségét is bemutató műsorban a növendékek a klasszikus művek mellett modernebb hangvételű darabokat is játszottak.

 

A “Szeretet Üzenete” program a Baptista fenntartású iskolák és Szociális intézmények közötti kapcsolatot kívánja erősíteni. A mintegy 20 oktatási intézmény 800 diákja vállalta, hogy rajzokkal, és kreatív alkotásokkal kedveskednek az intézményeinkben lakó idős embereknek. A program célja, hogy a diákok szociális érzékenységét növeljük, kifejezetten a karácsonyi időszakban, ahol egy ilyen gesztusnak fontos üzenete az ajándékozás mellett, az önzetlenség, és másokkal való törődés kultúrájának építése is. 

 

A műsor után munkatársainkkal meglátogattunk minden itt lakó gondozottat, és személyesen adtuk át ajándékainkat. 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Gondozók jelentkezését várja a Baptista Integrációs Központ

A Baptista Integrációs Központ szakgondozót, gondozót, családgondozót keres.

Lap tetejére