“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Szépség a szegénységben: egy ajándék nap lányoknak és asszonyoknak!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. január 15., kedd 08:32

 

A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai ismét álmodtak egy nagyot: szépségnapot szerveznek március 9-én, egy szombati napon Kőbányán, a Baptista Szolgáltató Centrum Maglódi úti telephelyén. Jelentkezz segítőnek!

A rendhagyó rendezvénnyel nőnap alkalmából kívánunk az érintetteknek nem kis örömet okozni. Terveink szerint az érkezőket meglepetéssel várjuk, de elsősorban egyebek mellett lehet majd sminkelni, hajat vágatni, igénybe lehet venni masszőr szolgáltatását is, és aki problémákkal küzd, jó szóra vágyik, meghallgathatja szakavatott előadóink életvezetési tanácsait is.

A jeles alkalomra keresünk olyan lelkes, motivált, lehetetlent nem ismerő önkénteseket, akik a program lebonyolításában bármilyen módon segíteni tudnak. Nagy hasznát vesszük jó állapotban lévő női ruháknak és kiegészítőknek, szépségápolási termékeknek. Várjuk jelentkezését olyan masszőr, kozmetikus, fodrász önkénteseknek, akik jól bánnak ezekkel és akik szívükön viselik a rászorultak sorsát. Adományként szívesen fogadunk termékmintákat, ajándéktermékeket is. Amennyiben úgy érzed, a program lebonyolításában valamilyen formában segíteni tudsz, bátran jelentkezz az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 06 20/ 477 30 38
E-mail: kurja.timea@baptistasegely.hu




KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére