“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Szenczy Sándor előadása az ILEA öregdiák találkozón

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. március 07., péntek 16:21

A Szeretetszolgálat vezetője képekkel, filmekkel illusztrált előadást tartott a résztvevőknek a szervezet indulásáról, a kezdeti nehézségekről, az aktuális problémákról, megoldásokról. Szenczy Sándor az egykori diákokkal megosztotta a bevetések során szerzett tapasztalatait, élményeit is.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Telephelyvezetőket keres a Baptista Integrációs Központ

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, telephelyvezetői munkakör betöltésére.

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Lap tetejére