X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Szenczy Sándor előadása az ILEA öregdiák találkozón

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. március 07., péntek 16:21

A Szeretetszolgálat vezetője képekkel, filmekkel illusztrált előadást tartott a résztvevőknek a szervezet indulásáról, a kezdeti nehézségekről, az aktuális problémákról, megoldásokról. Szenczy Sándor az egykori diákokkal megosztotta a bevetések során szerzett tapasztalatait, élményeit is.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére