X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Szenczy Sándor előadása az ILEA öregdiák találkozón

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. március 07., péntek 16:21

A Szeretetszolgálat vezetője képekkel, filmekkel illusztrált előadást tartott a résztvevőknek a szervezet indulásáról, a kezdeti nehézségekről, az aktuális problémákról, megoldásokról. Szenczy Sándor az egykori diákokkal megosztotta a bevetések során szerzett tapasztalatait, élményeit is.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Hidraulikus emelők segítik a logisztikai munkát a járvány idején

Biatorbágy – Révész Máriusz kormánybiztosnak, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetőjének a jelenlétében vett át a Baptista Szeretetszolgálat képviselője két hidraulikus kézi emelőkocsit, amelyek ezután a koronavírus elleni küzdelmében segítik a segélyszervezetet.

Ágyneműt vittek munkatársaink egy szabolcsi kistelepülés szegényeinek

Besenyőd – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai meleg takarókkal, ágyneműkkel, paplannal segítették a besenyődi szükségben élő családokat, ezzel is otthonosabbá téve a koronavírus-járvány miatt kényszerűen otthon töltött napokat.

Kórházakba érkezik az adomány étel és ital: köszönjük támogatóinknak!

Budapest – Ezer gyros tálat osztanak szét ezekben a napokban Baricz Dezső programvezető szervezésében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei fővárosi egészségügyi intézmények dolgozói között.

Lap tetejére