“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Számítógépeket kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Penny Market Kft.-től

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. december 28., hétfő 15:30

 

Budapest, Kiskunlacháza - A Baptista Szeretetszolgálat értékes adományt kapott az ünnepek előtti napokban.

A hetven darab asztali számítógépet, az ötvenöt darab monitort, valamint a billentyűzetet és egyéb tartozékokat a segélyszervezet munkatársai a pákozdi logisztikai központba szállították, ahonnan az eszközök a szeretetszolgálat intézményi hálózatához kerülnek majd. A használt, de jó állapotban lévő számítógépek és monitorok a Penny Market Kft. adományai, a felújítást és a tesztelést a kiskunlacházai Crumbs Group Kft. végezte el.

Köszönjük!

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Munkatársakat keresünk a tavaly megnyílt Családok Átmeneti Otthonába

Budapest - A Baptista Integrációs Központ (BIK), elsősorban teljes állású munkatársakat, szakgondozót és gondozót keres XV. kerületi, kétszer 40 férőhelyes, nyáron megnyílt új családok átmeneti otthonába.

A 2020-as év fényképekkel elmesélve

A Baptista Szeretetszolgálat idei esztendeje, fényképekkel elmesélve... Íme, ilyen lett a 2020-as albumunk, bár természetesen korántsem teljes az összeállítás.

Több mint 34.000 gyermek örülhetett idén Cipősdoboz ajándéknak

Pákozd – 34.170 cipősdoboz ajándékot, mintegy 100 millió forint értéket, gyűjtött össze a 2020-as évben a jótékonysági programot 17. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. A legnépszerűbb karácsonyi adakozási formát, a Cipősdoboz Akciót ebben az évben számos, előre nem tervezhető nehézség ellenére is sikerült megvalósítani. A kampány a koronavírus járvány miatt feleannyi gyűjtőponton tudta fogadni az adományokat, és a szigorú egészségügyi előírásoknak is meg kellett felelnie.

Lap tetejére