X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Számítógépeket kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Penny Market Kft.-től

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. december 28., hétfő 15:30

 

Budapest, Kiskunlacháza - A Baptista Szeretetszolgálat értékes adományt kapott az ünnepek előtti napokban.

A hetven darab asztali számítógépet, az ötvenöt darab monitort, valamint a billentyűzetet és egyéb tartozékokat a segélyszervezet munkatársai a pákozdi logisztikai központba szállították, ahonnan az eszközök a szeretetszolgálat intézményi hálózatához kerülnek majd. A használt, de jó állapotban lévő számítógépek és monitorok a Penny Market Kft. adományai, a felújítást és a tesztelést a kiskunlacházai Crumbs Group Kft. végezte el.

Köszönjük!

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére