X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Szabolcsi településeken osztottak frissítőt a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 16., csütörtök 20:58

Rohod, Laskod, Levelek, Nyíribrony – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a Gryphon Business Consulting Kft. nagylelkű felajánlásának köszönhetően némi frissítő herbál teával kedveskedhettek több mint félezer Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei óvodás és kisiskolás számára.

Egy hónapja, hogy az iskolák és az óvodák jól megszokott mindennapi rutinját egy soha eddig nem tapasztalt, egészen más gyakorlat szakította meg. A napi házi feladatok heti feladatsorokká változtak, a padtársak már nem karnyújtásnyira ülnek, a szünetekben nincsen fogócska a folyosón vagy az udvaron, és senki sem cserélheti el becsomagolt tízóraiját sem. Ehelyett naponta, hol hetente az iskola udvarán kapják meg a családok a napi, hol heti, hideg vagy meleg „batyut”: zsemlét, almás pitét vagy parizert. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a Gryphon Business Consulting Kft. nagylelkű felajánlásának köszönhetően némi frissítő herbál teával kedveskedhettek több mint félezer Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei óvodás és kisiskolás számára, hogy a megváltozott rutinba némi „új ízt”, a csüggedt arcokra pedig egy kis mosolyt csempésszenek.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére