X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Sokan megmozdultak Jánosért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. május 04., hétfő 15:22

A Baptista Szeretetszolgálat ajánlotta fel az első 100 ezer forintot és felhívást tett közzé János gyógyulása érdekében. Bár sok jó szándékú adományozó jelezte segítő szándékát, a segélyszervezetet azóta sajnos arról kapott értesítést, hogy János szervezete feladta a küzdelmet és a kisfiú vasárnap éjjel meghalt a kórházban.

A Baptista Szeretetszolgálat ezúton értesíti az adományozókat, hogy az összegyűlt összeget felajánlja a család részére, a temetési költségek fedezésére. A segélyszervezet arra kéri az érintetteket, hogy aki adományát más célra kívánja fordítani, arról értesítse a Baptista Szeretetszolgálatot a hbaid@hbaid.org címen.

Köszönjük!

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Lap tetejére