X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Sokan megmozdultak Jánosért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. május 04., hétfő 15:22

A Baptista Szeretetszolgálat ajánlotta fel az első 100 ezer forintot és felhívást tett közzé János gyógyulása érdekében. Bár sok jó szándékú adományozó jelezte segítő szándékát, a segélyszervezetet azóta sajnos arról kapott értesítést, hogy János szervezete feladta a küzdelmet és a kisfiú vasárnap éjjel meghalt a kórházban.

A Baptista Szeretetszolgálat ezúton értesíti az adományozókat, hogy az összegyűlt összeget felajánlja a család részére, a temetési költségek fedezésére. A segélyszervezet arra kéri az érintetteket, hogy aki adományát más célra kívánja fordítani, arról értesítse a Baptista Szeretetszolgálatot a hbaid@hbaid.org címen.

Köszönjük!

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Gondozók jelentkezését várja a Baptista Integrációs Központ

A Baptista Integrációs Központ szakgondozót, gondozót, családgondozót keres.

Lap tetejére