“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Sikerrel zárult a Speak! Nyelviskola „Nagy Tankönyvgyűjtési Jótékonysági Akciója"!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. szeptember 25., szerda 14:13

 

A Speak Nyelviskola 2019 nyarán harmadik alkalommal rendezte meg jótékonysági akcióját, amelyben arra kérték az iskola volt és jelenlegi diákjait, illetve az érdeklődőket, hogy hozzanak be magukkal egy használt nyelvkönyvet, szótárt, vagy bármilyen nyelvtanulást segítő kiadványt. Az iskola minden behozott adományt egy 7.990 forint értékű angoltanulást segítő ajándékcsomag felajánlással jutalmazott.

Idén rekord mennyiségű, 1138 darab könyv érkezett be az iskolába, melyet jótékony célra ajánlottak fel a Baptista Szeretetszolgálat részére. Az összegyűjtött könyvek a napokban hátrányos helyzetű gyermekek polcaira,és táskáiba jutnak el, olyan térségekbe, ahol a tankönyv luxuscikknek számít.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Programvezetőnk, De Coll Ágnes újabb rangos elismerést vehetett át

Budapest – Dr. Pintér Sándor belügyminiszter miniszteri elismerést adományozott De Coll Ágnesnek, a Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni programvezetőjének, amelyet Dr. Hegyaljai Mátyás európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkár, az emberkereskedelem elleni küzdelem nemzeti koordinátora október 10-én, csütörtökön adott át.

A szeretet művészete: szakmai konferencia a szociális közfeladatokról

Gyula – Baptista szociális szolgáltatók szakmai fejlesztése a minőségi szolgáltatás érdekében címmel rendezett projektzáró konferenciát október 3-án és 4-én a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat.

Otthon nélkül maradt és segítséget vár a sokgyermekes pilisvörösvári család

Pilisvörösvár – A Baptista Szeretetszolgálat gyűjtést indított annak a sokgyermekes családnak a megsegítésére, amely nemrégiben tűzvész miatt veszítette el az otthonát.

Lap tetejére