X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Sikerrel zárult a Speak! Nyelviskola „Nagy Tankönyvgyűjtési Jótékonysági Akciója"!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. szeptember 25., szerda 14:13

 

A Speak Nyelviskola 2019 nyarán harmadik alkalommal rendezte meg jótékonysági akcióját, amelyben arra kérték az iskola volt és jelenlegi diákjait, illetve az érdeklődőket, hogy hozzanak be magukkal egy használt nyelvkönyvet, szótárt, vagy bármilyen nyelvtanulást segítő kiadványt. Az iskola minden behozott adományt egy 7.990 forint értékű angoltanulást segítő ajándékcsomag felajánlással jutalmazott.

Idén rekord mennyiségű, 1138 darab könyv érkezett be az iskolába, melyet jótékony célra ajánlottak fel a Baptista Szeretetszolgálat részére. Az összegyűjtött könyvek a napokban hátrányos helyzetű gyermekek polcaira,és táskáiba jutnak el, olyan térségekbe, ahol a tankönyv luxuscikknek számít.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Célba értek az adományok

Pécs, Tiszaszalka - A pécsi Cserepka Iskola (Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola) által gyűjtött élelmiszeradományokat elszállították a beregi térségben levő Tiszaszalkára.

Jótékonysági Mikulásnap a Fővárosi Nagycirkuszban és az Óriáskeréknél

Budapest – Mikulásnap alkalmából idén is hátrányos helyzetű gyermekek és nagycsaládok számára szervezett nagyszerű programokat a Baptista Szeretetszolgálat.

Legjobbjainkat köszöntöttük: átadtuk a 2019-es év oktatási és szociális díjait

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban elismerő díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégákat elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. A 2019-es év díjait december 2-án, hétfőn délután adtuk át.

Lap tetejére