“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 27., szerda 11:56

 

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a rászorulókhoz kerül.

 

Egy héten át lehetett licitálni a tévés műsorvezető-újságíró Pulitzer-emlékdíjára, valamint az Ambrus Attila által készített egyedi vázára. A befolyt összeget a vírusjárvány által legveszélyeztetettebb csoportok megsegítésére fordítja a szeretetszolgálat. A Pulitzer-emlékdíj Miskolcra került, Szabó László 600 ezer forintos ajánlatát az árverés vége előtt 33 másodperccel tette meg. Ambrus Attila óarany mázzal bevont egyedi vázája pedig a felvidéki Nagy Szabolcs tulajdona lett, aki 210 ezer forintot ajánlott fel érte.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Munkatársakat keresünk a tavaly megnyílt Családok Átmeneti Otthonába

Budapest - A Baptista Integrációs Központ (BIK), elsősorban teljes állású munkatársakat, szakgondozót és gondozót keres XV. kerületi, kétszer 40 férőhelyes, nyáron megnyílt új családok átmeneti otthonába.

A 2020-as év fényképekkel elmesélve

A Baptista Szeretetszolgálat idei esztendeje, fényképekkel elmesélve... Íme, ilyen lett a 2020-as albumunk, bár természetesen korántsem teljes az összeállítás.

Számítógépeket kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Penny Market Kft.-től

Budapest, Kiskunlacháza - A Baptista Szeretetszolgálat értékes adományt kapott az ünnepek előtti napokban.

Lap tetejére