X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 27., szerda 11:56

 

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a rászorulókhoz kerül.

 

Egy héten át lehetett licitálni a tévés műsorvezető-újságíró Pulitzer-emlékdíjára, valamint az Ambrus Attila által készített egyedi vázára. A befolyt összeget a vírusjárvány által legveszélyeztetettebb csoportok megsegítésére fordítja a szeretetszolgálat. A Pulitzer-emlékdíj Miskolcra került, Szabó László 600 ezer forintos ajánlatát az árverés vége előtt 33 másodperccel tette meg. Ambrus Attila óarany mázzal bevont egyedi vázája pedig a felvidéki Nagy Szabolcs tulajdona lett, aki 210 ezer forintot ajánlott fel érte.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére