X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Sikeres volt a Cipősdoboz Akció Kelet-Magyarországon is

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. december 31., csütörtök 09:22

 

Mint minden évben, idén is rengeteg adomány gyűlt össze, több mint 250 dobozt juttattak el a segíteni vágyók az egyesület Kossuth téri gyűjtőpontjára. A speciális mentők nem csak összegyűjtötték, de el is juttatták a karácsonyi csomagokat a leginkább rászorulóknak. Így jutott igazi karácsonyi meglepetés a tarpai nagycsaládosoknak, Kislétára, a borbányai Családok Átmeneti Otthona lakóinak, a kárpátaljai Gát község óvodásainak, illetve a Magyar Vöröskereszt egyik anyaotthonában élő gyermekeknek. A Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület és a Baptista Szeretetszolgálat köszöni az összes felajánlást, amely sok rászoruló gyermek karácsonyát tette szebbé ebben az esztendőben is.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Lap tetejére