X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Sikeres volt a Cipősdoboz Akció Kelet-Magyarországon is

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. december 31., csütörtök 09:22

 

Mint minden évben, idén is rengeteg adomány gyűlt össze, több mint 250 dobozt juttattak el a segíteni vágyók az egyesület Kossuth téri gyűjtőpontjára. A speciális mentők nem csak összegyűjtötték, de el is juttatták a karácsonyi csomagokat a leginkább rászorulóknak. Így jutott igazi karácsonyi meglepetés a tarpai nagycsaládosoknak, Kislétára, a borbányai Családok Átmeneti Otthona lakóinak, a kárpátaljai Gát község óvodásainak, illetve a Magyar Vöröskereszt egyik anyaotthonában élő gyermekeknek. A Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület és a Baptista Szeretetszolgálat köszöni az összes felajánlást, amely sok rászoruló gyermek karácsonyát tette szebbé ebben az esztendőben is.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Gondozók jelentkezését várja a Baptista Integrációs Központ

A Baptista Integrációs Központ szakgondozót, gondozót, családgondozót keres.

Lap tetejére