X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Segítsen Ön is egy fülöp-szigeteki túlélő gyermeknek!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2013. november 15., péntek 17:39

 

A Baptista Szeretetszolgálat helyi partnereivel közösen meghirdeti a Fogadj örökbe! támogatási programját.

Keresünk olyan magyar támogatókat, akik vállalják, hogy egy éven keresztül havi 3.000 Ft-tal támogatják egy fülöp-szigeteki túlélő kisgyermek ellátását. A szükségben lévő gyerekek egy része hozzátartozóit keresi, sokan közülük pedig árván maradtak. Család, otthon, biztos menedék nélkül várják a segítséget.

Amennyiben Ön is hozzájárulna egy kisgyerek egy éves ellátásához, jelezze támogatási szándékát az info@fogadjorokbe.hu címen, vagy hívja a Fogadj örökbe infótelefonját a 20/770-5330 -as vagy a 20/383-4023-as számon.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére