“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Segítsen Ön is egy fülöp-szigeteki túlélő gyermeknek!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2013. november 15., péntek 17:39

 

A Baptista Szeretetszolgálat helyi partnereivel közösen meghirdeti a Fogadj örökbe! támogatási programját.

Keresünk olyan magyar támogatókat, akik vállalják, hogy egy éven keresztül havi 3.000 Ft-tal támogatják egy fülöp-szigeteki túlélő kisgyermek ellátását. A szükségben lévő gyerekek egy része hozzátartozóit keresi, sokan közülük pedig árván maradtak. Család, otthon, biztos menedék nélkül várják a segítséget.

Amennyiben Ön is hozzájárulna egy kisgyerek egy éves ellátásához, jelezze támogatási szándékát az info@fogadjorokbe.hu címen, vagy hívja a Fogadj örökbe infótelefonját a 20/770-5330 -as vagy a 20/383-4023-as számon.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére