X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Segítsen Ön is egy fülöp-szigeteki túlélő gyermeknek!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2013. november 15., péntek 17:39

 

A Baptista Szeretetszolgálat helyi partnereivel közösen meghirdeti a Fogadj örökbe! támogatási programját.

Keresünk olyan magyar támogatókat, akik vállalják, hogy egy éven keresztül havi 3.000 Ft-tal támogatják egy fülöp-szigeteki túlélő kisgyermek ellátását. A szükségben lévő gyerekek egy része hozzátartozóit keresi, sokan közülük pedig árván maradtak. Család, otthon, biztos menedék nélkül várják a segítséget.

Amennyiben Ön is hozzájárulna egy kisgyerek egy éves ellátásához, jelezze támogatási szándékát az info@fogadjorokbe.hu címen, vagy hívja a Fogadj örökbe infótelefonját a 20/770-5330 -as vagy a 20/383-4023-as számon.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére