X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Segítsen Ön is egy fülöp-szigeteki túlélő gyermeknek!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2013. november 15., péntek 17:39

 

A Baptista Szeretetszolgálat helyi partnereivel közösen meghirdeti a Fogadj örökbe! támogatási programját.

Keresünk olyan magyar támogatókat, akik vállalják, hogy egy éven keresztül havi 3.000 Ft-tal támogatják egy fülöp-szigeteki túlélő kisgyermek ellátását. A szükségben lévő gyerekek egy része hozzátartozóit keresi, sokan közülük pedig árván maradtak. Család, otthon, biztos menedék nélkül várják a segítséget.

Amennyiben Ön is hozzájárulna egy kisgyerek egy éves ellátásához, jelezze támogatási szándékát az info@fogadjorokbe.hu címen, vagy hívja a Fogadj örökbe infótelefonját a 20/770-5330 -as vagy a 20/383-4023-as számon.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Családgondozó munkakör betöltésére keres munkatársakat a BIK

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, teljesen új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, családgondozó munkakör betöltésére.

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Lap tetejére