X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Segítség a jégeső károsultjainak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. június 21., kedd 13:51

 

Mint ismeretes, legalább hét szatmári településen okozott jelentős károkat a néhol teniszlabda méretű  jégeső, a kárbejelentések folyamatosan érkeznek. Rozsályban, Zajtán, Méhteleken, Garbolcon, Gacsályon, Kishódoson és Nagyhódoson több száz házat rongált meg a jég, elsősorban a régebbi, palafedésű ingatlanok szenvedtek nagyobb károkat. Rozsályon 150-180 házat vert el a jég, áttörte a cserepeket és betörte az ingatlanok tetőablakait is. 

A viharkárok áldozatainak megsegítésére a Baptista Szeretetszolgálat várja az adományokat a 1355-ös adományvonalon, valamint „viharkárosultak" megjelöléssel   a KDB Bank 13555555-5555555-55555555 számlaszámon keresztül. 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Gondozók jelentkezését várja a Baptista Integrációs Központ

A Baptista Integrációs Központ szakgondozót, gondozót, családgondozót keres.

Lap tetejére