X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Hollandiai Magyarok szervezetétől a magyarországi rászorultaknak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. július 30., péntek 11:29

 

Pákozd - A Hollandiai Magyarok szervezetének (www.hollandiaimagyarok.nl) szállítmánya csütörtökön mintegy 240 zsák használt ruhaneművel érkezett meg a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjához.

 

A hollandiai magyarok legnépesebb közössége július elsején indította el „Zsákolj, ha tudsz!" elnevezésű akcióját, amelynek során 23 gyűjtőpontra várták az adományokat, miközben a munkát egy tízfős önkéntes szervezőcsapat segítette. A szervezet hagyományosan kiváló kapcsolatot ápol a Baptista Szeretetszolgálattal, az adventi időszakban évek óta a legnagyobb külföldi cipősdoboz adományozó, nyaranta pedig az idei évtől használt, de jó állapotú ruhaneművel támogatják a magyarországi rászorultakat.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Légy szakmai megvalósító a Baptista Szeretetszolgálat „Jelenlét Csapatában”!

A Baptista Szeretetszolgálat felsőfokú szakmai megvalósító munkatársakat keres Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, azonnali munkakezdéssel.

A Baptista Világszövetség főtitkárának látogatása és együttműködési megállapodás a kormánnyal

Budapest – Dr. Elijah Brown szeptember 19-én, vasárnap a Budafoki Baptista Gyülekezet előtt beszélt, majd másnap részt vett azon az eseményen, amelynek során a magyar kormány újabb együttműködési megállapodást kötött a baptistákkal.

Kaposvári József-díjat kapott Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnök emeritusa

Budapest – A Kaposvári József-díjat azok kapják, akik szűkebb vagy tágabb környezetükben példamutató tevékenységükkel segítik mindazokat, akik rászorulnak.

Lap tetejére