“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Sárosd az alkotás, a zene és a tartalmas szórakozás bűvöletében

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. július 14., kedd 19:38

 

Hétfőn a zászló felvonásával nyitotta meg kapuit a tábor, a héten több más mellett festészettel, selyemfestéssel, üvegdíszítéssel, varrással, szövéssel, ékszerkészítéssel, fonással ismerkedhetnek meg mindazok, akik kedvet éreznek magukban ahhoz, hogy részt vegyenek az alkotás pillanataiban. Az iskolában a régi időket idézték meg az Atilla unokái elnevezésű hagyományőrző íjász kör tagjai, volt látványtánc és mazsorett bemutató, majd - még hétfőn - találkoztak egymással a sárosdi erős emberek. Kedden folytatódtak a kézműves tevékenységek, fellépett az Aranyudvar mesezenekar, délután pedig először rendeztek motoros találkozót és bemutatót a tábor alkalmával. Műsort adott a Barina Néptáncegyüttes és a Sárosdi Népdalkör, majd az önkéntes tűzoltó egyesület tagjai bizonyították tudásukat. A napot tábortűz és közös dalolás zárta.

Szerdán egész nap ki lehet próbálni a „trükkös bringákat”, lesz szkander verseny, fitness bemutató Zsíros Barbarával, fellép a Szotyola gyermekzenekar és a Pipacsos néptáncegyüttes, a vacsora után pedig akadályverseny várja az érdeklődőket. Csütörtökön Kaiserné Erika mutatja meg, miként kell finom kenyeret sütni, a Dance Action tánccsoport műsora után pedig görög táncházban rophatják a fiatalok és a vállalkozó kedvű idősebbek. Este Szandi koncertje után a Mephisto együttes bulizik. A hetet pénteken csíkós bemutató, lovaglás és vásár zárja. (A táborral kapcsolatban az érdeklődést és az esetleges kérdéseket Véninger Krisztina a 30-6864430-as telefonon várja.)        

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére