“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Sakk: irány a világ-, és az Európa-bajnokság!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. július 05., kedd 18:20

 

Csíki Endre korosztálya fiataljaként meglepetésre ezüstérmet szerzett a tizenkét évesek között az ötven résztvevős mezőnyben. Sikerével az ősszel sorra kerülő világbajnokságon képviselheti hazánkat Batumiban. Endre a velencei sakkiskola legeredményesebb versenyzője, ebben az évben pedig csapattagként és egyéniben is kitűnő teljesítményt nyújtott, élőpontszáma mára megközelíti a mesterjelölti szintet.

A lányok versenyében kettős baptista sikernek örülhettünk, a 10 éves korcsoportban Vicze Kata a második, Buri Petra pedig harmadik helyen léphetett dobogóra. Vicze Kata harcos játszmákban gyűjtögette a pontokat és a verseny utolsó fordulójában az európa-bajnoki ezüstérmes Márkus Molli elleni győzelemmel Eb-részvételt jelentő helyezéssel zárta a bajnokságot. Buri Petra bronzérme kellemes meglepetés, hiszen alig rendelkezik még versenyzői rutinnal és egyéni edzések nélkül készült a versenyre. Képességeit mutatja, hogy a diákolimpián és a rapid országos bajnokságon is az élmezőnyben szerepelt.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére