“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Robotika csapatunk újabb sikere

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. november 28., szombat 17:25

 

A robot szumó versenyeken a csapatok által tervezett, épített, és programozott robotok autonóm módon, emberi beavatkozás nélkül, szenzorjaikra, programozásukra hagyatkozva küzdenek meg egymással a robot szumó szabályai szerint. Az eredményes szereplés alapfeltétele a jó konstrukciós tervezés, illetve annak hatékony programozása.
 
Az idei versenyen a robotok két selejtező csoportra osztva (13-13) mérkőztek egymással a legjobb 12 robotot felvonultató középdöntőbe jutásért. Mindkét selejtező csoportban hármas győzelmet aratva kerültünk a középdöntőbe, ahol 5 robotunk kimagasló teljesítménnyel kivívta a döntőben való részvételt.

A legjobb hat robotot felvonultató döntőben csapatunknak veretlenül sikerült megszerezni az I., II., III, IV. és V. helyezéseket.

[letoltes:/adat/kep/ESZTAR.JPG|ESZTAR.JPG|1.18 MB|JPG]
 
A képen a csapat tagjai (balról): ifj. Abán Csaba, Jakab Ágnes, Papcsák Nóra Annamária, Poór Lili, Léka Patrícia, és felkészítőjük Abán Csaba.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére