X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést kapott a pécsi Szeretetotthon

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. november 18., szerda 10:36

 

Pécs – A Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthona a Porsche Hungária kampányának és a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanáccsal való közreműködésnek köszönhetően egy magyar gyártmányú ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést, valamint a működtetéséhez szükséges hatóanyagot kapott.

 

A november 17-én, kedden megrendezett pécsi átadáson az eszközt Liszácz Mihály vezérigazgatótól és Bárics János értékesítési vezetőtől Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója és Gyurkó Anikó intézményvezető vette át. Az ózongenerátorral nagyobb légterű helyiségekben is hatékonyabban végezhető el a fertőtlenítés. 

A Porsche Hungária április 29-én kezdett egyhónapos kampányában minden, a Volkswagen szervízhálózatukba javításra érkezett autó után 1000 forintot ajánlottak fel. A kampány során 6 924 ezer forint gyűlt össze, amit a cég 10 millió forintra egészített ki. Ezt az összeget a cég 20 ózongenerátor és a működtetéséhez szükséges hatóanyag vásárlására fordította. A vállalat közleményében azt írja, fontosnak érezték a legveszélyeztetettebb korosztály, az idős emberek, különösen is a bentlakásos intézményekben élők védelmét. A magyar gyártmányú készülékből minden megyeszékhelyen működő bentlakásos idősotthonba került egy-egy, valamint két budapesti intézménybe is került egy-egy. A Mobilsept Kft. által gyártott professzionális eszköz az ózongenerátoros fertőtlenítésen túl egy speciális védőréteget is juttat a felületekre, ezzel nagy mértékben megnövelve a fertőtlenítés hatásainak hosszú távú fenntartását.

A 20 készülékből egyébként három került a Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott szociális intézménybe. 


 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Légy szakmai megvalósító a Baptista Szeretetszolgálat „Jelenlét Csapatában”!

A Baptista Szeretetszolgálat felsőfokú szakmai megvalósító munkatársakat keres Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, azonnali munkakezdéssel.

Lap tetejére