X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ózongenerátor adomány érkezett a Cipősdoboz Akció részére

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. november 24., kedd 12:20

 

Kecskemét –  A járványhelyzetre való tekintettel a Szinimpex Kft. idén ózongenerátorral segíti a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akcióját. 


Egy ózongenerátort kapott a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója, aminek használata a kontaktmentes dobozgyűjtés mellett biztosítja majd a dobozok fertőtlenítését. Kovács Szinisa, a Szinimpex Kft. ügyvezető-tulajdonosa elmondta: úgy döntöttek, idén – a pandémiás helyzetre való tekintettel – egy ózongenerátor kölcsönadásával támogatják a karitatív kezdeményezést, majd hozzátette, nem először támogatják az akciót, mivel ez cégük szellemiségével is összhangban van és fontosnak tartják az adományozást, az adományozás szokásának megteremtését a magyar cégek körében.  Miért éppen a Cipősdoboz Akcióra esett a választásuk? Szívükhöz közel álló ez az adományozási kampány, annak célja és üzenete.   

Köszönjük a felajánlást ebben a kihívásokkal teli, nehéz időszakban!  

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Légy szakmai megvalósító a Baptista Szeretetszolgálat „Jelenlét Csapatában”!

A Baptista Szeretetszolgálat felsőfokú szakmai megvalósító munkatársakat keres Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, azonnali munkakezdéssel.

Lap tetejére