X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Ötéves a Tábitha Gyermekhospice Ház

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 06., kedd 11:22

 

Öt évvel ezelőtt, 2011 szeptemberében érkezett az első beteg gyermek a törökbálinti gyermekhospice-ba. Az épület akkor még frissen volt átalakítva egy családi házból. Galambos Lászlóinformatikai vállalkozó, a Tábitha ötletgazdája, alapítója és főtámogatója a saját házát ajánlotta fel a célra, és saját költségén alakíttatta át azoknak a korszerű követelményeknek megfelelően, amelyek – a munkatársak szaktudásával együtt – lehetővé tették, Magyarország második, s máig a legnagyobb, az orvosi szakma által széleskörűen elismert gyermekhospice háza működhessen a településen. Öt év telt el: az ünneplésre szeretettel várják a Házzal kapcsolatban álló családokat, támogatókat, barátokat, érdeklődőket és a leendő önkénteseket 2016. szeptember 10-én, szombaton 17 óra 30-kor a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskolában (Óvoda utca 6.). A részvételi szándékot kérik jelezni az info@tabitha.hu címen.

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Gondozók jelentkezését várja a Baptista Integrációs Központ

A Baptista Integrációs Központ szakgondozót, gondozót, családgondozót keres.

Lap tetejére