X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Őszi futás a gyermekekért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 26., hétfő 12:31

 

A Baptista Szeretetszolgálat gyermekvédő intézményének támogatásáért rendeznek jótékonysági futást október 1-én, szombaton. A rajt Érden, a Római út 9-es szám alatt (Gát, Termál parkoló) lesz. A segíteni vágyó sportbarátokat 10 órakor rövid bemutatkozás után köszöntik a szervezők, majd Bartos Dávid Ironman triatlonistával megkezdődik a bemelegítés. A mezőny 10 óra 30-kor vág neki a szabadon választott hosszúságú távnak: egy kilométert mindenkinek teljesítenie kell, a legnagyobb távolság hossza nincs meghatározva, de 13 óráig mindenkit a célba várnak. A futás ideje alatt a színpadon színes programokkal várják az érdeklődőket.

A rendezvényt az érdi önkormányzat mellett Szekeres Adrienn énekesnő, dalszerző, valamint számos önkéntes támogatja. Aki anyagilag segítené az otthon gyermekek érdekében végzett munkáját, az a futás regisztrációjánál a helyszínen megteheti ezt, de lehet banki átutalással is adományt küldeni a Fészek Gyermekvédő Egyesület címére (OTP Bank 11742111-20027928). A közlemény rovatba írják be: „Jótékonysági futás”.    

      

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Lap tetejére