X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Őszi futás a gyermekekért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 26., hétfő 12:31

 

A Baptista Szeretetszolgálat gyermekvédő intézményének támogatásáért rendeznek jótékonysági futást október 1-én, szombaton. A rajt Érden, a Római út 9-es szám alatt (Gát, Termál parkoló) lesz. A segíteni vágyó sportbarátokat 10 órakor rövid bemutatkozás után köszöntik a szervezők, majd Bartos Dávid Ironman triatlonistával megkezdődik a bemelegítés. A mezőny 10 óra 30-kor vág neki a szabadon választott hosszúságú távnak: egy kilométert mindenkinek teljesítenie kell, a legnagyobb távolság hossza nincs meghatározva, de 13 óráig mindenkit a célba várnak. A futás ideje alatt a színpadon színes programokkal várják az érdeklődőket.

A rendezvényt az érdi önkormányzat mellett Szekeres Adrienn énekesnő, dalszerző, valamint számos önkéntes támogatja. Aki anyagilag segítené az otthon gyermekek érdekében végzett munkáját, az a futás regisztrációjánál a helyszínen megteheti ezt, de lehet banki átutalással is adományt küldeni a Fészek Gyermekvédő Egyesület címére (OTP Bank 11742111-20027928). A közlemény rovatba írják be: „Jótékonysági futás”.    

      

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gépjárműpark kezelése a feladat

Budapest - Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy pályázatot hirdet gépjárműpark kezelő munkatárs munkakör betöltésére.

Munkatársakat keresünk!

A Baptista Szeretetszolgálat mentor munkatársakat keres Budapest, Székely és Tatárszentgyörgy településekre.

Láthatatlan segítők: a 2020-as Jószolgálat-díj nyerteseinek listája

Budapest – Minden eddiginél több jelölt és közönségszavazat érkezett a Jószolgálat-díj 2019/2020-as évadában. A Twickel-Zichy Mária Terézia Közhasznú Alapítvány által már negyedik alkalommal meghirdetett kezdeményezés célja elismerni és minél szélesebb körben megismertetni a szociális szektorban dolgozó szervezeteket és önkéntes segítőket, civil közösségeket.

Lap tetejére