X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Őszi futás a gyermekekért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 26., hétfő 12:31

 

A Baptista Szeretetszolgálat gyermekvédő intézményének támogatásáért rendeznek jótékonysági futást október 1-én, szombaton. A rajt Érden, a Római út 9-es szám alatt (Gát, Termál parkoló) lesz. A segíteni vágyó sportbarátokat 10 órakor rövid bemutatkozás után köszöntik a szervezők, majd Bartos Dávid Ironman triatlonistával megkezdődik a bemelegítés. A mezőny 10 óra 30-kor vág neki a szabadon választott hosszúságú távnak: egy kilométert mindenkinek teljesítenie kell, a legnagyobb távolság hossza nincs meghatározva, de 13 óráig mindenkit a célba várnak. A futás ideje alatt a színpadon színes programokkal várják az érdeklődőket.

A rendezvényt az érdi önkormányzat mellett Szekeres Adrienn énekesnő, dalszerző, valamint számos önkéntes támogatja. Aki anyagilag segítené az otthon gyermekek érdekében végzett munkáját, az a futás regisztrációjánál a helyszínen megteheti ezt, de lehet banki átutalással is adományt küldeni a Fészek Gyermekvédő Egyesület címére (OTP Bank 11742111-20027928). A közlemény rovatba írják be: „Jótékonysági futás”.    

      

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Gondozók jelentkezését várja a Baptista Integrációs Központ

A Baptista Integrációs Központ szakgondozót, gondozót, családgondozót keres.

Lap tetejére