“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Nyári napközis tábor Miskolcon

Szerző: Bejegyzés: 2014. július 23., szerda 00:00

A gyerekek részt vettek bibliai tanításokon, kézműves foglalkozásokon, kutyás bemutatón, de ellátogattak a Miskolci Vadasparkba és a Miskolc Megyei Jogú Város Tűzoltóságára is, ahol részt vettek egy próbariasztáson. A bibliai tanítások minden alkalommal közös zenés dicsőítésekkel zárultak, valamint kézműves foglalkozások kapcsolódtak a tanításokhoz. A táborozók egész héten két csapatot alkottak, így készültek a csapatzászlók, az igazi csapat himnusz, és a sorversenyek sem maradtak el. Utolsó nap zárásképp tábori buli várta a gyerekeket, ahol volt vattacukor, lufi-hajtogatás, arcfestés, zenés, táncos hangulat, oklevelek, ajándékok. A résztvevők jelezték, már alig várják, hogy jövőre is megrendezésre kerüljön a tábor, melynek munkájában önkéntes segítők is résztvettek.

fotók: Kis Béla

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére