X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Nemzetközi Szakszeminárium Budapesten a Baptista Szeretetszolgálat részvételével

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. április 16., csütörtök 21:06

A rendezvényen, a 7 tagországon (Ausztria, Németország, Szlovákia, Csehország, Svájc, Szlovénia és Magyarország) kívül Horvátországból is részt vesznek szervezett bűnözés elleni fellépés terén több éves szakmai gyakorlattal rendelkező rendőrök.
 
A képzésen De Coll Ágnes a szeretetszolgálat programvezetője tartott előadást „A Baptista Szeretetszolgálat feladatrendszere, tevékenysége, tapasztalatai az emberkereskedelem – szexuális kizsákmányolás – prostitúció kezelésével összefüggésben” címmel a szeminárium résztvevőinek.

Az előadásban bemutatásra került a szeretetszolgálat együttműködése a magyarországi és a külföldi rendőrökkel az emberkereskedelem ellenes küzdelemben.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Lap tetejére