X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Nemzetközi Szakszeminárium Budapesten a Baptista Szeretetszolgálat részvételével

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. április 16., csütörtök 21:06

A rendezvényen, a 7 tagországon (Ausztria, Németország, Szlovákia, Csehország, Svájc, Szlovénia és Magyarország) kívül Horvátországból is részt vesznek szervezett bűnözés elleni fellépés terén több éves szakmai gyakorlattal rendelkező rendőrök.
 
A képzésen De Coll Ágnes a szeretetszolgálat programvezetője tartott előadást „A Baptista Szeretetszolgálat feladatrendszere, tevékenysége, tapasztalatai az emberkereskedelem – szexuális kizsákmányolás – prostitúció kezelésével összefüggésben” címmel a szeminárium résztvevőinek.

Az előadásban bemutatásra került a szeretetszolgálat együttműködése a magyarországi és a külföldi rendőrökkel az emberkereskedelem ellenes küzdelemben.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére