X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Nemzetközi Szakszeminárium Budapesten a Baptista Szeretetszolgálat részvételével

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. április 16., csütörtök 21:06

A rendezvényen, a 7 tagországon (Ausztria, Németország, Szlovákia, Csehország, Svájc, Szlovénia és Magyarország) kívül Horvátországból is részt vesznek szervezett bűnözés elleni fellépés terén több éves szakmai gyakorlattal rendelkező rendőrök.
 
A képzésen De Coll Ágnes a szeretetszolgálat programvezetője tartott előadást „A Baptista Szeretetszolgálat feladatrendszere, tevékenysége, tapasztalatai az emberkereskedelem – szexuális kizsákmányolás – prostitúció kezelésével összefüggésben” címmel a szeminárium résztvevőinek.

Az előadásban bemutatásra került a szeretetszolgálat együttműködése a magyarországi és a külföldi rendőrökkel az emberkereskedelem ellenes küzdelemben.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére