X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Nagy siker a modern grundmese bemutatóján

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. június 29., hétfő 11:57

 

 

A Fejér Megyei Hírlapban Gábor Gina beszámolt róla: a rendező, Kalányos Tamás hónapokig tartó válogatáson volt túl, mire megtalálta Nemecseket, Bokát, Gerébet és másokat Molnár Ferenc alkotásának megformálásához. A seregélyesi baptista iskola igazgatója, Sajtos József évek óta arra törekszik, hogy az intézmény minél több kulturális programmal szolgáljon. Az iskolában drámatagozat is működik, a diákok szívesen szerepeltek az Imre Sándor Szeretetszínház produkcióiban. Sajtos József igazgató a szeretetszínház kapcsán ismerte meg Kalányos Tamást, s ők ketten elhatározták, hogy olyan nyári produkciót hoznak létre, amely összekovácsolja a környékbeli fiatalokat és a vállalkozó kedvű seregélyesieket. Gábor Gina újságíró arról is írt, hogy Sajtos József és Kalányos Tamás hosszú távon tervez: azt szeretnék, ha jövőre ismét létrejönne egy előadás, s abból kinőne egy sokszínű program, aminek már neve is van: Seregélyesi Madárlátta Fesztivál. (Gábor Gina teljes riportját Sajtószoba című rovatunkban olvashatják a hétvégi produkcióról, amelyen ott volt az esemény fővédnöke, Szenczy Sándor, a Baptsta Szeretetszolgálat elnöke is.)  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Gondozók jelentkezését várja a Baptista Integrációs Központ

A Baptista Integrációs Központ szakgondozót, gondozót, családgondozót keres.

Lap tetejére