X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Nagy siker a modern grundmese bemutatóján

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. június 29., hétfő 11:57

 

 

A Fejér Megyei Hírlapban Gábor Gina beszámolt róla: a rendező, Kalányos Tamás hónapokig tartó válogatáson volt túl, mire megtalálta Nemecseket, Bokát, Gerébet és másokat Molnár Ferenc alkotásának megformálásához. A seregélyesi baptista iskola igazgatója, Sajtos József évek óta arra törekszik, hogy az intézmény minél több kulturális programmal szolgáljon. Az iskolában drámatagozat is működik, a diákok szívesen szerepeltek az Imre Sándor Szeretetszínház produkcióiban. Sajtos József igazgató a szeretetszínház kapcsán ismerte meg Kalányos Tamást, s ők ketten elhatározták, hogy olyan nyári produkciót hoznak létre, amely összekovácsolja a környékbeli fiatalokat és a vállalkozó kedvű seregélyesieket. Gábor Gina újságíró arról is írt, hogy Sajtos József és Kalányos Tamás hosszú távon tervez: azt szeretnék, ha jövőre ismét létrejönne egy előadás, s abból kinőne egy sokszínű program, aminek már neve is van: Seregélyesi Madárlátta Fesztivál. (Gábor Gina teljes riportját Sajtószoba című rovatunkban olvashatják a hétvégi produkcióról, amelyen ott volt az esemény fővédnöke, Szenczy Sándor, a Baptsta Szeretetszolgálat elnöke is.)  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Lap tetejére