“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Munkatársunkat az év emberének választották a Kisalföldön

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2017. január 13., péntek 12:56

 

A Kisalföld szerkesztősége idén negyedik alkalommal választotta meg az Év Embereit. A hétköznapok hőseit keresték a térségben, olyanokat, akik példát mutattak a környezetükben élőknek emberségükkel, munkájukkal, közösségi aktivitásukkal, vagy éppen bátor kiállásukkal. A soproni régióból a Baptistapont vezetője, az adománybolt révén a szegényeken segítő Gálné Kapás Márta kapta meg ezt a rangos elismerést.  

- A segítés éppen olyan fontos, mint más tevékenység. Amikor jönnek a felajánlások, megígérem, hogy jó helyre kerülnek, és ezt be is akarom tartani. Szeretnék hatással lenni az emberek életére és főképpen azoknak segíteni, akik maguk is tenni akarnak magukért, akik fel is akarnak állni. Nem vagyok egyedül... - nyilatkozta a Kisalföld újságírójának a díjazott.   

 

  

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére