X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Mikulásnapi segélykoncert a Körcsarnokban

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2013. december 05., csütörtök 13:18

A délelőtti előadás házigazdája Harsányi Levente, míg a délutáni háziasszonya Demcsák Zsuzsa volt.  A délelőtti fellépők: Bolyki Balázs, Cserpes Laura, Pál Dénes, Szabó Balázs, Mága Zoltán és fia voltak. Délután Cserpes Laura, Gájer Bálint és Mihályi Réka valamint Agárdi Szilvia szórakoztatta az ország különböző pontjairól érkező gyereksereget. A rászoruló gyermekek ezen felül egy kétórás cirkuszi produkciót is láthattak “Mi van a puttonyban?” címmel, valamint a támogatói jeggyel megtekinthették az Égbőlpottyant Mikulás című filmet a Lurdy ház mozijának jóvoltából.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Családgondozó munkakör betöltésére keres munkatársakat a BIK

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, teljesen új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, családgondozó munkakör betöltésére.

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Lap tetejére