X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Mikulásnapi segélykoncert a Körcsarnokban

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2013. december 05., csütörtök 13:18

A délelőtti előadás házigazdája Harsányi Levente, míg a délutáni háziasszonya Demcsák Zsuzsa volt.  A délelőtti fellépők: Bolyki Balázs, Cserpes Laura, Pál Dénes, Szabó Balázs, Mága Zoltán és fia voltak. Délután Cserpes Laura, Gájer Bálint és Mihályi Réka valamint Agárdi Szilvia szórakoztatta az ország különböző pontjairól érkező gyereksereget. A rászoruló gyermekek ezen felül egy kétórás cirkuszi produkciót is láthattak “Mi van a puttonyban?” címmel, valamint a támogatói jeggyel megtekinthették az Égbőlpottyant Mikulás című filmet a Lurdy ház mozijának jóvoltából.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére