X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Melegétel-osztás Kőbányán

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. december 02., kedd 14:30

A Baptista Szeretetszolgálat folyamatos melegétel-osztást kezd Kőbányán, a Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola hátsó udvarában. Hétfőtől péntekig, 11-14 óráig várjuk a rászorulókat az ingyenes melegétel-osztásra.

Az étkezéshez szükséges tányérokat és evőeszközöket a Gastron vendéglátóipari csomagolóanyagokat forgalmazó cég és Az Én Otthonom Alapítvány. 

Melegételt osztottunk az ország több pontján, Budapesten, Kosdon, és Rétságon is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére