X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Melegétel-osztás Kőbányán

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. december 02., kedd 14:30

A Baptista Szeretetszolgálat folyamatos melegétel-osztást kezd Kőbányán, a Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola hátsó udvarában. Hétfőtől péntekig, 11-14 óráig várjuk a rászorulókat az ingyenes melegétel-osztásra.

Az étkezéshez szükséges tányérokat és evőeszközöket a Gastron vendéglátóipari csomagolóanyagokat forgalmazó cég és Az Én Otthonom Alapítvány. 

Melegételt osztottunk az ország több pontján, Budapesten, Kosdon, és Rétságon is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére