X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 15., péntek 14:08

 

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanáccsal való együttműködésnek köszönhetően május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke közel nyolcvan doboz Béres Cseppet, hatszáz szájmaszkot és százhatvan palack fertőtlenítőszert adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére. Az adományozás része volt annak a programnak, amely a Segítünk Egymásnak akciócsoport közreműködésével azóta zajlik, hogy hazánkban a hat legnagyobb segélyszervezet összefogott a krízis következményeinek enyhítése érdekében.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Légy szakmai megvalósító a Baptista Szeretetszolgálat „Jelenlét Csapatában”!

A Baptista Szeretetszolgálat felsőfokú szakmai megvalósító munkatársakat keres Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, azonnali munkakezdéssel.

Lap tetejére