X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 15., péntek 14:08

 

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke közel nyolcvan doboz Béres Cseppet, hatszáz szájmaszkot és százhatvan palack fertőtlenítőszert adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére. Az adományozás része volt annak a programnak, amely a Segítünk Egymásnak akciócsoport közreműködésével azóta zajlik, hogy hazánkban a hat legnagyobb segélyszervezet összefogott a krízis következményeinek enyhítése érdekében.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Fertőtlenítőszerekkel támogat az Unilever Magyarország Kft.

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat is átvette a többi nagyobb segélyszervezettel együtt pénteken az adományként kapott fertőtlenítőszereket, amelyeket rövidesen célba juttat.

Lap tetejére