X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 15., péntek 14:08

 

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke közel nyolcvan doboz Béres Cseppet, hatszáz szájmaszkot és százhatvan palack fertőtlenítőszert adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére. Az adományozás része volt annak a programnak, amely a Segítünk Egymásnak akciócsoport közreműködésével azóta zajlik, hogy hazánkban a hat legnagyobb segélyszervezet összefogott a krízis következményeinek enyhítése érdekében.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gépjárműpark kezelése a feladat

Budapest - Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy pályázatot hirdet gépjárműpark kezelő munkatárs munkakör betöltésére.

Munkatársakat keresünk!

A Baptista Szeretetszolgálat mentor munkatársakat keres Budapest, Székely és Tatárszentgyörgy településekre.

Láthatatlan segítők: a 2020-as Jószolgálat-díj nyerteseinek listája

Budapest – Minden eddiginél több jelölt és közönségszavazat érkezett a Jószolgálat-díj 2019/2020-as évadában. A Twickel-Zichy Mária Terézia Közhasznú Alapítvány által már negyedik alkalommal meghirdetett kezdeményezés célja elismerni és minél szélesebb körben megismertetni a szociális szektorban dolgozó szervezeteket és önkéntes segítőket, civil közösségeket.

Lap tetejére