X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Magyar Ifjúsági Robot Kupa: a nyírbogdányiak utazhatnak a vb.-re!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. április 18., szombat 13:39

 Haladó kategóriában Papcsák Nóra, Jakab Ágnes, Poór Fanni (felkészítő tanáruk Abán Csaba) ugyancsak hibátlan futammal és száz százalékos teljesítménnyel lett az ország legjobbja. Így idén negyedik alkalommal ismét a nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Általános Iskola csapata szerezte meg a jogot arra, hogy hazánkat képviselje a világbajnokságon.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére