X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Magyar Ifjúsági Robot Kupa: a nyírbogdányiak utazhatnak a vb.-re!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. április 18., szombat 13:39

 Haladó kategóriában Papcsák Nóra, Jakab Ágnes, Poór Fanni (felkészítő tanáruk Abán Csaba) ugyancsak hibátlan futammal és száz százalékos teljesítménnyel lett az ország legjobbja. Így idén negyedik alkalommal ismét a nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Általános Iskola csapata szerezte meg a jogot arra, hogy hazánkat képviselje a világbajnokságon.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére