“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Kulturális kirándulások a Családháló Díj különdíjasával

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2018. március 01., csütörtök 10:00

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat kisdiákokat látott vendégül a fővárosban. A gyerekek a Kulturális kirándulások a fővárosban elnevezésű program keretében Kelet-Magyarországról érkeztek az élménnyel teli budapesti napokra.

A nagyhalászi fiatalok a kulturális kirándulás első napján a főváros látképével ismerkedtek meg az Óriáskeréken, másnap a Parlamentet, a Rendőrpalotát, majd az Elevenparkot látogatták meg, de korcsolyáztak is. A szerdai események sorában a Fővárosi Állat- és Növénykert érdekességeivel való ismerkedés szerepelt. A programot mások mellett a Marco Polo Hostel, a Hotel President Budapest, a Griff Irodaház, a Detki Keksz Kft., a Régió Játék Kft., a Márka Üdítőgyártó Kft., a Stühmer Kft., a HELL ENERGY Magyarország Kft. és az Óriáskerék Kft. támogatta. A Baptista Szeretetszolgálat részéről a kulturális kirándulásokat immár negyedik éve Baricz Dezső szervezi, aki minap a Családháló Díj különdíjasa lett. Gratulálunk!     

 



KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére