“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Köszönöm, szeretetszolgálat!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2017. január 05., csütörtök 12:57

 

„Tisztelt Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány! Hálásan, szeretettel köszönjük a gyógyszeradományt, amivel hozzájárultak Gyermekünk gyógykezeléséhez! Boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk! Köszönettel: Leskovicsné Ferenczi Andrea (Nyíregyháza)”  

„Köszönöm a csomagot, áldott ünnepeket kívánunk! Ugró Csabáné és családja (Nagykeresztúr)”

„Kedves Baptista Szeretetszolgálat! A mai napon ismét kaptunk élelmiszercsomagot Önöktől, hálás szívvel köszönjük. Áldott karácsonyt kívánunk! A Mercz család Sonkádról”.

„T. Alapítvány! Igen nagyon köszönjük az élelmiszercsomagot, amit ma kaptunk meg. Nagyon nagy segítség ez nekünk. Nagyon hálásak vagyunk Önöknek. T. Alapítvány, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk Önöknek és családjuknak is. Maradunk őszinte tisztelettel: Kohut István és neje (Sátoraljaújhely)”

„Kedves Szeretetszolgálat! Nagyon szépen köszönjük a csomagot, amit ma megkaptunk. Isten áldását kívánom munkájukra továbbra is és áldott ünnepeket kívánunk Önöknek. Üdvözlettel: Bácsi család (Súr)”

„Nagyon  szépen  köszönöm a  csomagot, olyan  jólesett, hogy sírva fakadtam, mert nem számítottam rá, hogy tényleg  kapunk  valamit, el sem tudom  mondani, milyen jól esett ebben a nagy szegénységben ez  az ajándék, még egyszer köszönöm!  Áldott, boldog karácsonyi ünnepeket  kívánok, és  további  jó munkát. Tisztelettel: Gulyás Imréné (Boldogkőváralja)”

„Nagyon szépen köszönöm a segítséget, a mai napon érkezett meg részemre az Önök által küldött élelmiszer, amit nagy örömmel és szeretettel vettem át. Ezúton kívánok önöknek áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket! Sikerekben, eredményekben, egészségben gazdag, nagyon boldog új esztendőt! Üdv., Szabó Józsefné, Julianna (Miskolc-Pereces)”

 „Kedves Baptista Szeretetszolgálat! A mai napon az előző évhez hasonlóan kaptunk élelmiszer csomagot Önöktől, hálás szívvel köszönjük. Áldott Karácsonyt kívánunk. Mercz Jánosné és családom Sonkádról.”

„A családok megkapták az élelmiszercsomagot. Nagyon hálásak voltak. Nagyon szépen köszönöm a segítségüket! Üdvözlettel:  M.-né J. Rita (Gara, családgondozó)”

"Szeretnék köszönetet mondani a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatóságának a településen élők nevében, hogy mindennapjainkat élhetőbbé, örömtelibbé tették támogatásukkal. Kívánom, hogy az új esztendő hozzon Önök számára is annyi elismerést és sikert, mint amennyi boldog pillanatot szerzett segítő támogatásuk a rászorulók számára. Millió puszi,nagy ölelés... Zombori Zsuzsanna, Kosd"

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére