X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Kiállításnyitó az alapítás városában

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. július 07., csütörtök 12:44

 

Az 1996-tól csaknem napjainkig tartó képzeletbeli időutazás számos háborús és természeti katasztrófa sújtotta helyszínt érint, felidézi a segélyszervezet ma már csodaszámba menő kezdeti lépéseit és első eredményeit, a küldetésben való kiteljesedés útját, az intézményhálózat létrehozását és fejlődésének állomásait. A tárlat először a Baptista Szeretetszolgálat vezetői konferenciáján mutatkozott be Hajdúszoboszlón, majd a fővárosban, aztán Sárosdon láthatták egy-egy ottani baptista fenntartású oktatási intézményben a diákok, a szülők és más látogatók.

A vándorkiállításnak természetesen a legfontosabb állomása Velence, az alapítás helyszíne. A tóparton lévő impozáns korzó bemutatóterme ilyenkor nyáridőben különösen látogatottnak számít, ezért remélhetően rövidesen sokan megismerik majd az ország egyik legnagyobb segélyszervezetének múltját és életét. Az izgalmas időutazás ünnepélyes megnyitója július 12-én, 11 órakor lesz a Velence Korzó galériájában (Tópart utca 47.) mások mellett Papp Jánosnak, a Magyarországi Baptista Egyház elnökének, Szenczy Sándornak, a segélyszervezet elnökének és Hári Tibor ügyvezető igazgatónak részvételével. A segélyszervezet vezetői és munkatársai szeretettel várnak az eseményre minden érdeklődőt.            

 

 

  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére