X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Kiállításnyitó az alapítás városában

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. július 07., csütörtök 12:44

 

Az 1996-tól csaknem napjainkig tartó képzeletbeli időutazás számos háborús és természeti katasztrófa sújtotta helyszínt érint, felidézi a segélyszervezet ma már csodaszámba menő kezdeti lépéseit és első eredményeit, a küldetésben való kiteljesedés útját, az intézményhálózat létrehozását és fejlődésének állomásait. A tárlat először a Baptista Szeretetszolgálat vezetői konferenciáján mutatkozott be Hajdúszoboszlón, majd a fővárosban, aztán Sárosdon láthatták egy-egy ottani baptista fenntartású oktatási intézményben a diákok, a szülők és más látogatók.

A vándorkiállításnak természetesen a legfontosabb állomása Velence, az alapítás helyszíne. A tóparton lévő impozáns korzó bemutatóterme ilyenkor nyáridőben különösen látogatottnak számít, ezért remélhetően rövidesen sokan megismerik majd az ország egyik legnagyobb segélyszervezetének múltját és életét. Az izgalmas időutazás ünnepélyes megnyitója július 12-én, 11 órakor lesz a Velence Korzó galériájában (Tópart utca 47.) mások mellett Papp Jánosnak, a Magyarországi Baptista Egyház elnökének, Szenczy Sándornak, a segélyszervezet elnökének és Hári Tibor ügyvezető igazgatónak részvételével. A segélyszervezet vezetői és munkatársai szeretettel várnak az eseményre minden érdeklődőt.            

 

 

  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Családgondozó munkakör betöltésére keres munkatársakat a BIK

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, teljesen új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, családgondozó munkakör betöltésére.

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Lap tetejére