X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Katonák, rendőrök és mentők pihennek a Baptista Szeretetszolgálat segítségével

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. október 08., csütörtök 12:25

 

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója elmondta: köszönettel tartoznak a Duna Relax Wellness Szálloda vezetőségének a felajánlott húsz szobáért, ezekből nyolcra máris igény mutatkozott, eddig tizenhatan éltek a pihenés és a kikapcsolódás lehetőségével. A vendégül látott családok között voltak rendőrök, de többségük a mentőknél teljesít szolgálatot. Baricz Dezső hozzátette, mindenki nagyon jól érezte magát, csodálatos volt az ott töltött idő, az ételt is dicsérték a vendégek. A wellness részleg is remek kikapcsolódást nyújtott a családoknak, a Duna Relax Wellness Szálloda szobáinak kényelme kifogástalan volt. Az elkövetkező hetekben a Baptista Szeretetszolgálat partnerei segítségével, még további szállodákban is lát vendégül a migrációs helyzet során kialakult nehéz körülmények között helytálló rendőröket, katonákat és mentőket, családtagjaikkal együtt.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére