X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Katonák, rendőrök és mentők pihennek a Baptista Szeretetszolgálat segítségével

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. október 08., csütörtök 12:25

 

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója elmondta: köszönettel tartoznak a Duna Relax Wellness Szálloda vezetőségének a felajánlott húsz szobáért, ezekből nyolcra máris igény mutatkozott, eddig tizenhatan éltek a pihenés és a kikapcsolódás lehetőségével. A vendégül látott családok között voltak rendőrök, de többségük a mentőknél teljesít szolgálatot. Baricz Dezső hozzátette, mindenki nagyon jól érezte magát, csodálatos volt az ott töltött idő, az ételt is dicsérték a vendégek. A wellness részleg is remek kikapcsolódást nyújtott a családoknak, a Duna Relax Wellness Szálloda szobáinak kényelme kifogástalan volt. Az elkövetkező hetekben a Baptista Szeretetszolgálat partnerei segítségével, még további szállodákban is lát vendégül a migrációs helyzet során kialakult nehéz körülmények között helytálló rendőröket, katonákat és mentőket, családtagjaikkal együtt.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Családgondozó munkakör betöltésére keres munkatársakat a BIK

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, teljesen új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, családgondozó munkakör betöltésére.

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Lap tetejére