“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Jótékonysági Kids Race: már Mező Misi is felajánló!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. június 01., szerda 09:24

 

Már csak néhány nap múlva, június második hétvégéjén motorosok népesítik be az alsóőrsi tópartot. Az idei Open Road Fest szervezői a 17. rendezvényre készülnek. A fesztiválozók láthatnak  kaszkadőr bemutatót, műrepülést és élvezhetik a sok-sok zenét, de az ötletgazdák ismét gondoltak a jótékonykodásra is, ezért az eseménysorozat egyik fontos mozzanata a Jótékonysági Kids Race lesz, amikor óvodások versenyeznek majd kis motorjaikon.

A Baptista Szeretetszolgálat második alkalommal partnere a szervezőknek, a segélyszervezet jótékonysági akciójának célja, hogy a motorosokat és más látogatókat adakozásra, egy tank benzin árának felajánlására buzdítsa. Az adományokból a szervezet az elmúlt évhez hasonlóan rászoruló óvodásokat támogat. Takáts Tamás, a Karthago együttes énekese már a rendezvényt „beharangozó” budapesti sajtótájékoztatón jelezte, hogy szeretné támogatni a programot, így ő volt az első adományozó. Hegedűs Ádám, a Baptista Szeretetszolgálat projektvezetője akkor azt mondta: arra számít, hogy az énekes példáját sokan követik majd és sikerülhet a fesztivál végére több százezer forintot összegyűjteni a rászoruló, óvodások korú kisgyerekek számára az alábbi számlaszámon: 10918001-00000061-69770006.

A programvezető jóslatának mintegy igazolásaként a héten a segélyszervezet régi barátja, jótékonysági nagykövete, Mező Misi is jelezte, hogy mint motoros és zenész csatlakozik a kezdeményezéshez és támogatja egy tank benzin árával a Jótékonysági Kids Race-t. „Úgy érzem, az akció mindannyiunk, de mégis elsősorban a motorosok ügye, ezért a mi dolgunk, hogy a szükségben lévő óvodás korú gyermekeken segítsünk, ahogyan tudunk. Most éppen egy tank benzin árával", mondta a Magna Cum Laude együttes népszerű frontembere.

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére