X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Jótékonysági est Farkas Ricsiért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 19., hétfő 17:54

 

A jászberényi Farkas Ricsi betegsége olyan ritka, hogy rajta kívül csupán egy embert diagnosztizáltak ugyanezzel a súlyos bajjal az egész világon. Hatalmas fájdalmak közt, folyamatosan küzd az életéért. A Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági estjével Ricsit és családját kívánja támogatni e nehéz küzdelemben. A szervezők azt szeretnék, hogy támogatói jegy vásárlásával minél többen álljanak melléjük és vegyenek részt a segélyprogramon. Az est október 19-én, szerdán 18 órakor kezdődik a budapesti Stefánia Palotában (Stefánia út 34-36.). A támogatói jegyeket 2-3-5 ezer forintért lehet megvásárolni. Fellép: Bangó Margit, Szandi, Tóth Vera, Radics Gigi, Emilio, Gájer Bálint, Pintér Béla és Farkas Zsolt. A támogató jegy vásárlói sorsoláson vesznek részt. Nyeremények: 4 db. páros wellness hétvége, 50 db. színházjegy, 40 db. mozijegy, 50 db. jegy az Eötvös Cirkusz előadására, 20 db. belépő a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, 4x20 db. Páholy szendvics, 1 db. portfólió vagy családi fotózás.
Jegyek és információ: Baricz Dezső, 06 (20) 886-4010.  

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére