X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Jótékonysági est Farkas Ricsiért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 19., hétfő 17:54

 

A jászberényi Farkas Ricsi betegsége olyan ritka, hogy rajta kívül csupán egy embert diagnosztizáltak ugyanezzel a súlyos bajjal az egész világon. Hatalmas fájdalmak közt, folyamatosan küzd az életéért. A Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági estjével Ricsit és családját kívánja támogatni e nehéz küzdelemben. A szervezők azt szeretnék, hogy támogatói jegy vásárlásával minél többen álljanak melléjük és vegyenek részt a segélyprogramon. Az est október 19-én, szerdán 18 órakor kezdődik a budapesti Stefánia Palotában (Stefánia út 34-36.). A támogatói jegyeket 2-3-5 ezer forintért lehet megvásárolni. Fellép: Bangó Margit, Szandi, Tóth Vera, Radics Gigi, Emilio, Gájer Bálint, Pintér Béla és Farkas Zsolt. A támogató jegy vásárlói sorsoláson vesznek részt. Nyeremények: 4 db. páros wellness hétvége, 50 db. színházjegy, 40 db. mozijegy, 50 db. jegy az Eötvös Cirkusz előadására, 20 db. belépő a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, 4x20 db. Páholy szendvics, 1 db. portfólió vagy családi fotózás.
Jegyek és információ: Baricz Dezső, 06 (20) 886-4010.  

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Családgondozó munkakör betöltésére keres munkatársakat a BIK

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, teljesen új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, családgondozó munkakör betöltésére.

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Lap tetejére