X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Jótékonysági est Farkas Ricsiért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 19., hétfő 17:54

 

A jászberényi Farkas Ricsi betegsége olyan ritka, hogy rajta kívül csupán egy embert diagnosztizáltak ugyanezzel a súlyos bajjal az egész világon. Hatalmas fájdalmak közt, folyamatosan küzd az életéért. A Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági estjével Ricsit és családját kívánja támogatni e nehéz küzdelemben. A szervezők azt szeretnék, hogy támogatói jegy vásárlásával minél többen álljanak melléjük és vegyenek részt a segélyprogramon. Az est október 19-én, szerdán 18 órakor kezdődik a budapesti Stefánia Palotában (Stefánia út 34-36.). A támogatói jegyeket 2-3-5 ezer forintért lehet megvásárolni. Fellép: Bangó Margit, Szandi, Tóth Vera, Radics Gigi, Emilio, Gájer Bálint, Pintér Béla és Farkas Zsolt. A támogató jegy vásárlói sorsoláson vesznek részt. Nyeremények: 4 db. páros wellness hétvége, 50 db. színházjegy, 40 db. mozijegy, 50 db. jegy az Eötvös Cirkusz előadására, 20 db. belépő a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, 4x20 db. Páholy szendvics, 1 db. portfólió vagy családi fotózás.
Jegyek és információ: Baricz Dezső, 06 (20) 886-4010.  

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére