“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Idén is útjára indult az adventkor ajándékokat gyűjtő Mikulástroli!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. december 05., szombat 23:30

 

Budapest – A Mikulástrolin ajándékokat is várnak, amelyeket rászoruló gyerekekhez juttat majd el a Baptista Szeretetszolgálat.

 

Ünnepi díszbe öltöztetett Mikulástroli indul útjára a fővárosban szombaton. A járműben a Mikulás és a Krampusz várja az utasokat – közölte a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV). De várnak cipősdobozba csomagolt ajándékokat is, amelyeket a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) eljuttat a Baptista Szeretetszolgálatnak.

A BKK és a BKV ugyanis idén is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtő kampányához. Öt ügyfélközpontban is leadhatók a cipősdobozba csomagolt ajándékok: a Központi Ügyfélszolgálaton a Rumbach Centerben, a kelenföldi, a Széll Kálmán téri, a Szentlélek téri, valamint a Baross tériben. Ezek mellett 150 más gyűjtőpont is részt vesz a kampányban. A várt játékok, írószerek, édességek, higiéniai eszközök és könyvek önkéntesek segítségével jutnak el a leginkább rászoruló gyerekekhez.

A csuklós Mikulástroli mellett idén egy szóló trolibusz, a Fénytroli is teljes pompában járja a várost már december 5-étől. A Mikulástroli december 20-ától második Fénytroliként közlekedik majd. December 19-ig a 72M, a 75-ös, a 76-os, a 77-es, a 80-as és a 83-as trolibusz vonalán lehet majd a Mikulástrolival – később pedig a Fénytrolival – utazni. Számos esetben a belvárosig meghosszabbított útvonalon közlekednek majd: a 75-ös és a 77-es trolibusz vonalán például a Puskás Ferenc Stadionig, míg a 76-os és a 80-as trolibusz vonalán a Keleti pályaudvar helyett a Blaha Lujza térig meghosszabbított útvonalon jár a Mikulástroli. Utazni normál díjszabás szerint lehet rajta.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Munkatársakat keresünk a tavaly megnyílt Családok Átmeneti Otthonába

Budapest - A Baptista Integrációs Központ (BIK), elsősorban teljes állású munkatársakat, szakgondozót és gondozót keres XV. kerületi, kétszer 40 férőhelyes, nyáron megnyílt új családok átmeneti otthonába.

A 2020-as év fényképekkel elmesélve

A Baptista Szeretetszolgálat idei esztendeje, fényképekkel elmesélve... Íme, ilyen lett a 2020-as albumunk, bár természetesen korántsem teljes az összeállítás.

Számítógépeket kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Penny Market Kft.-től

Budapest, Kiskunlacháza - A Baptista Szeretetszolgálat értékes adományt kapott az ünnepek előtti napokban.

Lap tetejére