X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Idén is nagy siker volt a jótékonysági autós felvonulás

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. július 13., kedd 14:49

 

Budapest – A koronavírus járványban elhunyt szülők gyermekeinek és más rászorult gyerekeknek szervezett jótékonysági autós felvonulást a fővárosban a Baptista Szeretetszolgálat.   

 

Hétfőn hatvankét luxusautó – közöttük öt limuzin –, három mentőautó, nyolc rendőrségi motoros és két rendőrautó, valamint egy városnéző autóbusz vitte el a Hősök teréről Budapest legszebb helyszíneire azokat a gyerekeket, akiknek a Baptista Szeretetszolgálat így kívánt örömet szerezni: százhetven ifjú ember és az őket kísérő negyvenöt felnőtt élhetett boldogan az immár hagyományos lehetőséggel. Az eseményre ismert személyek is eljöttek, ott volt Polgár Tünde, Polgár Árpád, Tóth Andi és Andrei Mangra is. 

A segélyszervezet köszönettel tartozik a támogatók segítségéért: a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak és a Pizza King Expressnek, a XIXO-nak, a REGIO Játék jóvoltából pedig minden gyermek egy lufit kapott ajándékba. A jótékonysági autós felvonulás partnere volt a Tábitha Gyermek- és Gyermekhospice Alapítvány „Őrangyalok Ligája” elnevezésű programja is.  

 

Fotók: Pados István  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Légy szakmai megvalósító a Baptista Szeretetszolgálat „Jelenlét Csapatában”!

A Baptista Szeretetszolgálat felsőfokú szakmai megvalósító munkatársakat keres Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, azonnali munkakezdéssel.

A Baptista Világszövetség főtitkárának látogatása és együttműködési megállapodás a kormánnyal

Budapest – Dr. Elijah Brown szeptember 19-én, vasárnap a Budafoki Baptista Gyülekezet előtt beszélt, majd másnap részt vett azon az eseményen, amelynek során a magyar kormány újabb együttműködési megállapodást kötött a baptistákkal.

Kaposvári József-díjat kapott Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnök emeritusa

Budapest – A Kaposvári József-díjat azok kapják, akik szűkebb vagy tágabb környezetükben példamutató tevékenységükkel segítik mindazokat, akik rászorulnak.

Lap tetejére