“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Idén is nagy siker volt a jótékonysági autós felvonulás

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. július 13., kedd 14:49

 

Budapest – A koronavírus járványban elhunyt szülők gyermekeinek és más rászorult gyerekeknek szervezett jótékonysági autós felvonulást a fővárosban a Baptista Szeretetszolgálat.   

 

Hétfőn hatvankét luxusautó – közöttük öt limuzin –, három mentőautó, nyolc rendőrségi motoros és két rendőrautó, valamint egy városnéző autóbusz vitte el a Hősök teréről Budapest legszebb helyszíneire azokat a gyerekeket, akiknek a Baptista Szeretetszolgálat így kívánt örömet szerezni: százhetven ifjú ember és az őket kísérő negyvenöt felnőtt élhetett boldogan az immár hagyományos lehetőséggel. Az eseményre ismert személyek is eljöttek, ott volt Polgár Tünde, Polgár Árpád, Tóth Andi és Andrei Mangra is. 

A segélyszervezet köszönettel tartozik a támogatók segítségéért: a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak és a Pizza King Expressnek, a XIXO-nak, a REGIO Játék jóvoltából pedig minden gyermek egy lufit kapott ajándékba. A jótékonysági autós felvonulás partnere volt a Tábitha Gyermek- és Gyermekhospice Alapítvány „Őrangyalok Ligája” elnevezésű programja is.  

 

Fotók: Pados István  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére