X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Hogyan segíthetek Jánosnak?

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. április 30., csütörtök 21:27

Hogyan segíthetek Jánosnak?

A ma esti Tények bemutatta az 5 hónapos Jánost, akinek a két hét múlva esedékes életmentő májátültetéséhez még 600.000 forintra van szükség. 
A Baptista Szeretetszolgálat felajánlotta az első 100.000 Ft-ot.

Ha szeretne Jánosnak segíteni, a Szeretetszolgálat weblapján keresztül a www.baptistasegely.hu/adomanyozas    oldalon a "János" menüpont alatt most online adományozhattok.

A KDB Bank 13555555 - 55555555 - 55555555 -os bankszámlára "János" megjelöléssel küldött adományokkal is az ő gyógyulását támogatja.

Köszönjük!

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Lap tetejére