X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Hét gyermek maradt édesanya nélkül

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. március 27., szombat 19:12

 

A Baptista Szeretetszolgálat egy újabb súlyos tragédia kapcsán várja a nagylelkű adományozók segítségét. Egy Eger környéki, hétgyermekes anyuka veszélyessé vált állapota miatt császármetszéssel szülte meg hetedik gyermekét, majd lélegeztetőgépre került, és életét vesztette. Az édesanya legkisebb gyermekét, az alig néhány napja született kisfiút egyetlen pillanatra sem ölelhette magához, mert a baba születésekor már mélyaltatásban volt.

Szerencsére a kicsi jól van, ám az édesapának, Zsoltnak most hét gyermeket kell teljesen egyedül ellátnia, úgy, hogy közülük az egyik még csecsemő.

„Bevallom, még fel sem fogtam igazán, ami velünk történt”, mondta Zsolt. „Olyan, mint egy rémálom, mert hiába imádtam mindennél jobban a feleségemet és ordítani tudnék a fájdalomtól, amelyet a hiánya okoz, a gyerekek miatt tartani kell magam…”

 

Hiszünk a közösség erejében! Kérjük, támogassa Ön is a hétgyermekes családot! 

A pénzadományokat a Baptista Szeretetszolgálat az alábbi számlaszámra várja:

UniCredit - 10918001-55555555-55555555

OTP Bank - 11736082-20054403-00000000 

Közlemény: Zsolt és gyermekei  


 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére