X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Gombák egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. március 31., kedd 14:37

 

Budapest - A fővárosi székhelyű FAYLEN Gomba Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság jelentős mennyiségű fehér csiperke gombát adományozott egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül. 

Az adományt ezekben a napokban juttatja célba a segélyszervezet Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi csoportja. Eddig Pákozdra, Sárosdra, Nyirádra, Ajkára, Városlődre és Kislődre, Devecserre, a székesfehérvári, veszprémi és farkasgyepűi kórházba érkezett a szállítmányból. Rövidesen Sukoróra és Pápára is visznek a gombából a szeretetszolgálat munkatársai.       

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gépjárműpark kezelése a feladat

Budapest - Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy pályázatot hirdet gépjárműpark kezelő munkatárs munkakör betöltésére.

Munkatársakat keresünk!

A Baptista Szeretetszolgálat mentor munkatársakat keres Budapest, Székely és Tatárszentgyörgy településekre.

Láthatatlan segítők: a 2020-as Jószolgálat-díj nyerteseinek listája

Budapest – Minden eddiginél több jelölt és közönségszavazat érkezett a Jószolgálat-díj 2019/2020-as évadában. A Twickel-Zichy Mária Terézia Közhasznú Alapítvány által már negyedik alkalommal meghirdetett kezdeményezés célja elismerni és minél szélesebb körben megismertetni a szociális szektorban dolgozó szervezeteket és önkéntes segítőket, civil közösségeket.

Lap tetejére