X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Gombák egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. március 31., kedd 14:37

 

Budapest - A fővárosi székhelyű FAYLEN Gomba Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság jelentős mennyiségű fehér csiperke gombát adományozott egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül. 

Az adományt ezekben a napokban juttatja célba a segélyszervezet Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi csoportja. Eddig Pákozdra, Sárosdra, Nyirádra, Ajkára, Városlődre és Kislődre, Devecserre, a székesfehérvári, veszprémi és farkasgyepűi kórházba érkezett a szállítmányból. Rövidesen Sukoróra és Pápára is visznek a gombából a szeretetszolgálat munkatársai.       

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére