“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Fontos célok érdekében eredményesen dolgozunk együtt a Magyar Honvédséggel

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. március 04., hétfő 16:14

 

Szentendre – A Baptista Szeretetszolgálat több éve szervez közös programokat a Magyar Honvédség Civil-Katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központjával. Részt vettünk gyakorlatokon is. Minap ismét egyeztettünk.

 

Hazánk a 2000. évi NATO haderő-fejlesztési célkitűzésként megteremtette a civil-katonai együttműködési képesség alapjait. Három évvel később megalakult a Magyar Honvédség Civil-Katonai Együttműködési Központ, majd egy évvel később lélektani műveleti egységgel bővült annak feladatrendszere. A Baptista Szeretetszolgálat mindkét fél számára hasznos módon vesz részt ebben az együttműködésben, amelynek jövőbeni feladatait minap beszélte meg egymással a központ új székhelyén, Szentendrén Gál Dávid, a segélyszervezet ügyvezető igazgatója, Horváth Sándor biztonsági főnök és Szilágyi Csaba ezredes, parancsnok. A Baptista Szeretetszolgálat a találkozón megköszönte azt a segítséget is, amit a katonai szervezet a Cipősdoboz Akció sikeréhez nyújtott. Elhangzott, hogy az év során várhatóan a baptista szakemberek is ott lesznek a honvédség néhány fontos gyakorlatán.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére