X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Fiatalok az emberkereskedelem ellen – V4 pályázat

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. január 13., hétfő 08:47

Ezen a programon, a partnereknél korábban meghirdetett esszé pályázat nyertesei vehettek részt, országonként két diák és egy kísérő.

A cseh és szlovák partnerekkel átbeszéltük a program sajátosságait, országonkénti eltéréseit. Részt vettünk egy 5 órás mozi maratonon, ahol két hosszabb filmet néztünk meg az emberkereskedelem témakörében, ellátogattunk szociális intézményekbe és meghallgattunk egy előadást arról, milyen biztonsági intézkedések közepette menekítik az emberkereskedelem áldozatait.

Programunk fő tevékenysége egy prezentáció sorozat volt, amellyel a három résztvevő ország minél több középiskolájába próbáltunk eljutni. Prevenciós előadásunkban bemutattunk egy ismertető filmet és beszéltünk az emberkereskedelem gyors terjedéséről és az áldozatok gyorsan növekvő számáról.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Lap tetejére