X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Fertőtlenítőszerekkel támogat az Unilever Magyarország Kft.

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 08., péntek 16:26

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat is átvette pénteken az adományként kapott fertőtlenítőszereket, amelyeket rövidesen célba juttat.

Az Unilever Magyarország Kft. 30 raklapnyi fertőtlenítőszert ajánlott fel a Szent László Kórháznak, illetve bentlakásos intézményeknek, az adományok pénteken indultak el Budapestről. Soltész Miklós államtitkár, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke közölte: nagyon fontos a vállalkozások, nagyvállalatok társadalmi felelősségvállalása, s ennek példája az Unilever Magyarország Kft. felajánlása. Az eseményen jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is. A Szent László Kórházban négy raklap fertőtlenítőszer maradt, a többit az NHKT tagjai – a Baptista Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitász, a Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Református Szeretetszolgálat – osztja szét az országban.

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gépjárműpark kezelése a feladat

Budapest - Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy pályázatot hirdet gépjárműpark kezelő munkatárs munkakör betöltésére.

Munkatársakat keresünk!

A Baptista Szeretetszolgálat mentor munkatársakat keres Budapest, Székely és Tatárszentgyörgy településekre.

Láthatatlan segítők: a 2020-as Jószolgálat-díj nyerteseinek listája

Budapest – Minden eddiginél több jelölt és közönségszavazat érkezett a Jószolgálat-díj 2019/2020-as évadában. A Twickel-Zichy Mária Terézia Közhasznú Alapítvány által már negyedik alkalommal meghirdetett kezdeményezés célja elismerni és minél szélesebb körben megismertetni a szociális szektorban dolgozó szervezeteket és önkéntes segítőket, civil közösségeket.

Lap tetejére