“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Fertőtlenítőszerekkel támogat az Unilever Magyarország Kft.

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 08., péntek 16:26

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat is átvette pénteken az adományként kapott fertőtlenítőszereket, amelyeket rövidesen célba juttat.

Az Unilever Magyarország Kft. 30 raklapnyi fertőtlenítőszert ajánlott fel a Szent László Kórháznak, illetve bentlakásos intézményeknek, az adományok pénteken indultak el Budapestről. Soltész Miklós államtitkár, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke közölte: nagyon fontos a vállalkozások, nagyvállalatok társadalmi felelősségvállalása, s ennek példája az Unilever Magyarország Kft. felajánlása. Az eseményen jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is. A Szent László Kórházban négy raklap fertőtlenítőszer maradt, a többit az NHKT tagjai – a Baptista Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitász, a Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Református Szeretetszolgálat – osztja szét az országban.

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére