X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Fertőtlenítőszerekkel támogat az Unilever Magyarország Kft.

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 08., péntek 16:26

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat is átvette pénteken az adományként kapott fertőtlenítőszereket, amelyeket rövidesen célba juttat.

Az Unilever Magyarország Kft. 30 raklapnyi fertőtlenítőszert ajánlott fel a Szent László Kórháznak, illetve bentlakásos intézményeknek, az adományok pénteken indultak el Budapestről. Soltész Miklós államtitkár, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke közölte: nagyon fontos a vállalkozások, nagyvállalatok társadalmi felelősségvállalása, s ennek példája az Unilever Magyarország Kft. felajánlása. Az eseményen jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is. A Szent László Kórházban négy raklap fertőtlenítőszer maradt, a többit az NHKT tagjai – a Baptista Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitász, a Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Református Szeretetszolgálat – osztja szét az országban.

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Lap tetejére