X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Felvonulás a szabadságért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 21., szerda 14:15

 

A Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni harcának fő célja, hogy az áldozatokat kimenekítse kiszolgáltatott helyzetükből és segítse visszailleszkedésüket családjukba és a társadalomba. A segélyszervezet az elmúlt 15 évben védett házak létrehozásával, számos prevenciós és figyelemfelkeltő programmal végezte ezt a munkát. Az októberi esemény célja, hogy rávilágítson annak a 27 millió férfinak, nőnek és gyermeknek a helyzetére, akik ma is a rabszolgaság áldozatai. A Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi partnere, az A21 tavaly 28 ország részvételével 200 felvonulást szervezett, a 2013-as budapesti rendezvény után a magyar baptisták másodszor csatlakoznak a mozgalomhoz.

A rendezvényről bővebb információ a baptistasegely.hu és az a21.org honlapon található, csoportos jelentkezés a Baptista Szeretetszolgálatnál lehetséges a 06-1-466-5978-as telefonszámon.

 

A rendezvény Okt. 15.-én 15:30-tól kerül megrendezésre Budapesten az Erzsébet téren a szökőkútnál. 16:00-tól indul a demonstratív séta a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Alkotmány úton keresztül a Kossuth térig halad. Várhatóan legkésőbb 18:00-kor ér véget. 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gépjárműpark kezelése a feladat

Budapest - Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy pályázatot hirdet gépjárműpark kezelő munkatárs munkakör betöltésére.

Munkatársakat keresünk!

A Baptista Szeretetszolgálat mentor munkatársakat keres Budapest, Székely és Tatárszentgyörgy településekre.

Láthatatlan segítők: a 2020-as Jószolgálat-díj nyerteseinek listája

Budapest – Minden eddiginél több jelölt és közönségszavazat érkezett a Jószolgálat-díj 2019/2020-as évadában. A Twickel-Zichy Mária Terézia Közhasznú Alapítvány által már negyedik alkalommal meghirdetett kezdeményezés célja elismerni és minél szélesebb körben megismertetni a szociális szektorban dolgozó szervezeteket és önkéntes segítőket, civil közösségeket.

Lap tetejére