X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Felvonulás a szabadságért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. szeptember 21., szerda 14:15

 

A Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni harcának fő célja, hogy az áldozatokat kimenekítse kiszolgáltatott helyzetükből és segítse visszailleszkedésüket családjukba és a társadalomba. A segélyszervezet az elmúlt 15 évben védett házak létrehozásával, számos prevenciós és figyelemfelkeltő programmal végezte ezt a munkát. Az októberi esemény célja, hogy rávilágítson annak a 27 millió férfinak, nőnek és gyermeknek a helyzetére, akik ma is a rabszolgaság áldozatai. A Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi partnere, az A21 tavaly 28 ország részvételével 200 felvonulást szervezett, a 2013-as budapesti rendezvény után a magyar baptisták másodszor csatlakoznak a mozgalomhoz.

A rendezvényről bővebb információ a baptistasegely.hu és az a21.org honlapon található, csoportos jelentkezés a Baptista Szeretetszolgálatnál lehetséges a 06-1-466-5978-as telefonszámon.

 

A rendezvény Okt. 15.-én 15:30-tól kerül megrendezésre Budapesten az Erzsébet téren a szökőkútnál. 16:00-tól indul a demonstratív séta a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Alkotmány úton keresztül a Kossuth térig halad. Várhatóan legkésőbb 18:00-kor ér véget. 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére