X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Ételt és orvosi ellátást kaptak a rászorulók

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. december 08., hétfő 12:46

Ételt és orvosi ellátást kaptak a rászorulók

500–500 adag meleg ételt osztott ki péntken és szombaton a rászoruló embereknek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat a Batthyány téri máltai központ udvarán.

Az ételosztás ideje alatt a helyszínen rendelt a máltai mozgó orvosi rendelő, ahol minden rászoruló ellátást kapott, akár érvényes taj-kártya nélkül is. 

A Baptista Szeretetszolgálat december hónapban közel 10.000 adag ételt oszt szét az elkövetkezendő hétvégéken. Ennek egy részét úgy, hogy a hétköznapon működő népkonyhai ellátást hétvégén is elérhetővé teszi, másik részét pedig utcai ételosztás keretében. Ennek első alkalma volt december 5-én, 6-án a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen a Fő utcában. Itt a két nap, a két szervezet munkatársai és önkéntesei 500-500 adag meleg ételt, teát és almát osztottak ki. 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére