X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Ételt és orvosi ellátást kaptak a rászorulók

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. december 08., hétfő 12:46

Ételt és orvosi ellátást kaptak a rászorulók

500–500 adag meleg ételt osztott ki péntken és szombaton a rászoruló embereknek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat a Batthyány téri máltai központ udvarán.

Az ételosztás ideje alatt a helyszínen rendelt a máltai mozgó orvosi rendelő, ahol minden rászoruló ellátást kapott, akár érvényes taj-kártya nélkül is. 

A Baptista Szeretetszolgálat december hónapban közel 10.000 adag ételt oszt szét az elkövetkezendő hétvégéken. Ennek egy részét úgy, hogy a hétköznapon működő népkonyhai ellátást hétvégén is elérhetővé teszi, másik részét pedig utcai ételosztás keretében. Ennek első alkalma volt december 5-én, 6-án a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen a Fő utcában. Itt a két nap, a két szervezet munkatársai és önkéntesei 500-500 adag meleg ételt, teát és almát osztottak ki. 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére