X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ételt és orvosi ellátást kaptak a rászorulók

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. december 08., hétfő 12:46

Ételt és orvosi ellátást kaptak a rászorulók

500–500 adag meleg ételt osztott ki péntken és szombaton a rászoruló embereknek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat a Batthyány téri máltai központ udvarán.

Az ételosztás ideje alatt a helyszínen rendelt a máltai mozgó orvosi rendelő, ahol minden rászoruló ellátást kapott, akár érvényes taj-kártya nélkül is. 

A Baptista Szeretetszolgálat december hónapban közel 10.000 adag ételt oszt szét az elkövetkezendő hétvégéken. Ennek egy részét úgy, hogy a hétköznapon működő népkonyhai ellátást hétvégén is elérhetővé teszi, másik részét pedig utcai ételosztás keretében. Ennek első alkalma volt december 5-én, 6-án a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen a Fő utcában. Itt a két nap, a két szervezet munkatársai és önkéntesei 500-500 adag meleg ételt, teát és almát osztottak ki. 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Családgondozó munkakör betöltésére keres munkatársakat a BIK

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, teljesen új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, családgondozó munkakör betöltésére.

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Lap tetejére