“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Esélyegyenlőségi programsorozat - Kulturális kirándulások Budapesten

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. január 23., péntek 11:31

Esélyegyenlőségi programsorozat - Kulturális kirándulások Budapesten

A Baptista Szeretetszolgálat “Kulturális kirándulások Budapesten” elnevezésű
 esélyegyenlőségi programsorozata  részeként január 23-25. között hátrányos helyzetű gyermekeket lát vendégül a fővárosban.

A Szeretetszolgálat fenntartásában országszerte több mint 40 iskola és 20 óvoda működik többségében olyan hátrányos helyzetű térségekben és településeken, ahol nagy a szegénység és a munkanélküliség.

 

Most az ukrán határ mellett lévő beregháti térség legszegényebb falvaiból érkezik a fővárosba 30 gyerek, akik a hétvégén színes programokon vehetnek részt. Ellátogatnak a Parlamentbe, a Mátyás-templomba, az Állatkertbe, a Fővárosi Nagycirkuszba, egy Vadnyugati Élményvárosba. Limuzinokból nézik meg a főváros nevezetességeit, és  ott lesznek a Rising Star próbáin és felvételén. A csoport szállásáról a NOVOTEL Budapest CITY szálloda  gondoskodik.

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére