X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Elindult a téli közfoglalkoztatás

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. január 14., kedd 08:39

A közmunka program keretében az ország különböző pontjain (pl. Budapest, Debrecen, Pécs, Esztergom, Sopron, Szombathely, Tét, Mátészalka, stb…..) többféle intézményben és munkakörben dolgoznak a Baptista Szeretetszolgálat által foglalkoztatottak.

Mint ismeretes, ezen a télen a november elsejétől április végéig tartó időszakban kétszázezren vesznek részt a közfoglalkoztatási programban. A közmunka a munka és a gyakorlati képzés összekapcsolásával a munkavállalási hátrányok leküzdését, az álláskeresők képzettségi szintjének növelését, készségeik fejlesztését, gyakorlati tapasztalatok megszerzését teszik lehetővé. A programok helyi, illetve térségi és országos célok megvalósítását segítik átgondolt, megtervezett és ellenőrzött értékteremtő foglalkoztatással.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Családgondozó munkakör betöltésére keres munkatársakat a BIK

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, teljesen új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, családgondozó munkakör betöltésére.

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Lap tetejére